Forum » Pomoč in nasveti » Chudna fora
Chudna fora
hanuman ::
Neki so mi winsi zajebaval in sem si rekel, ahh bom pa na novo vse poinstaliral saj je ze cas. sformatiram vse postavim gor na novo in cez cas ugotovim, ko sem ze bil v novih 98 winsih da se mi monitor sam ugasa. Jasno odkorakam do power managamenta tam pa sploh nimam opcije turn off monitor. Chudno si mislim pol pa neki monitor zeza al kaj?!? Probam se druge setupe ala desktop,itd , itd pa ni nikjer turn off monitor samo turn off hard disk in pa system standby. Grem se enkrat chekirat kako je z monitorjem in ugotovim da se ugasa na 20 minut ko pa premaknem mis pa se prizge nazaj kot da bi bil turn off after 20 minutes ampak opcije ugasnit turn off monitor nimam. Se enkrat instaliram windovse tko da povozem stare in se ne zgodi nic. Monitor imam Samsung 19 in tudi driverje instalirane tako da mi ni jasno v cem je fora. Ker mi kar mal najeda ce se mi ugasa medtem ko nekam skocim. A gdo ve v cem je fora. Prej se mi to nikol ni zgodilo skoz sem imel in turn off harddisk in monitor zdaj pa nic vec
Help please!!!
Help please!!!
Quake or be Quaked
- spremenilo: hanuman ()
TESKAn ::
Men se je tut to dogajal, pol sm pa na novo naložu winse...po moje je to kak bug. Ne vem, edini nasvet, ki ga lahko dam, je, da inštaliri tok cajta, dokler ne boš meu te opcije...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
hanuman ::
Tolko se pa ze spoznam da vem da o biosu nimam pojma in tam nikol nic ne slatam
Quake or be Quaked
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | laptop in izklop zaslonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (986) | nurmaln |
» | Monitor in suspend modeOddelek: Strojna oprema | 1214 (1144) | delfinus |
» | LCD potrebuje ohranjevalnik zaslona?Oddelek: Strojna oprema | 1908 (1412) | Pyr0Beast |
» | Obstaja program za shutdown računalnika?Oddelek: Programska oprema | 1489 (1287) | @ljash |
» | problemi z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1334) | AngelOfDeath |