Slo-Tech - Pisunski kolega McHusch si je ogledal DVD z naslovom The Cube. Gre za zanimivo spočetje filmske industrije, ki se v mnogočem odmika od klišejskih psihotrilerjev, na kar nakazuje že sam zaplet.
McHuschevo videnje filma si tako le poglejte -- ter komentirajte.
Novice » Nova vsebina » Nova recenzija
Dami ::
Hehe, who cares, samo napiš
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
paper ::
model pa kaj si ti na glavo padu? a nisi obvescen da se je v ameriki film ze v kinu predvajal?
Daj glava pametna razlozi mi kaj ima zveze z warezom vseh n*1000 ljudi, ki je Cube 2 gledalo v ameriki v kinu?
Daj glava pametna razlozi mi kaj ima zveze z warezom vseh n*1000 ljudi, ki je Cube 2 gledalo v ameriki v kinu?
McHusch ::
paper, dokler ne pride DVD s filmom Cube 2 v Evropo, bo recenzija njegovega DVDja warez. Filmi namreč igrajo v kinu preden izidejo na DVDjih, pa še to se ne zgodi po celem svetu hkrati (zato so izumili DVD regije). Ko dobim evropski DVD, dobite recenzijo.
kaj pa je potem tvoj kolega omenjal warez? kdo je omenjal warez razen njega? jaz sem govoril o recenzijah filma, ce pa on izbere izmed vec moznosti gledanja filma, warez moznost, pa to mene ne briga.
moj point je, da so te recenzije nekako smesne, ko mi film v spominu ze malo zbledi, ker sem ga gledal par let nazaj. Tukaj pa rencenzija, ki mi omogoca da si film ogledam ce me le ta navdusi =) Vsaj tako si predstavljam pojem recenzije, da ti olajsa izbiro filma, a kaj mi to pomaga ce je ze par let staro. lep pozdrav
McHusch ::
Mah, tisti warez je bil mišljen bolj šaljivo. Pač, DVD recenzije ne moreš napisati, če nimaš DVDja. Jasno lahko napišeš recenzijo filma, a na Slo-Techu so recenzije DVDjev.
Se popolnoma strinjam s teboj, a zagotovo je še kdo, ki za ta film še ni slišal, kljub temu da je malce starejšega datuma. In takim je to namenjeno.
Pa brez zamere.
pa rencenzija, ki mi omogoca da si film ogledam ce me le ta navdusi =) Vsaj tako si predstavljam pojem recenzije, da ti olajsa izbiro filma,
Se popolnoma strinjam s teboj, a zagotovo je še kdo, ki za ta film še ni slišal, kljub temu da je malce starejšega datuma. In takim je to namenjeno.
Pa brez zamere.
seveda brez zamere, ce rabi kdo 007.Die.Another.Day.DVDSCR.XViD-DVL za recenzijo mu lahko fxpjam =)
sicer pa najbrz ze imate na vasem slo-tech warez ftpju =)
sicer pa najbrz ze imate na vasem slo-tech warez ftpju =)