ZDNet - Verjetno vas ni malo, ki so oz. še bodo naročili Microsoftovo razvojno orodje (oz. zbirko) Visual Studio .net (beta 2). V njem se je pojavil tudi programski jezik C# ('C sharp', za morebitne neznalce), katerega Microsoft hvali kot najboljšo stvar po C++ -u. Lutajoč po ZDNet-u sem našel članek, v katerem se je njihov novinar pogovarjal z glavnim inženirjem jezika C#. Če ne zaradi drugega, branje priporočam zaradi razgledanosti ter nekaterih zanimivih misli (tudi o Javi, saj MS-ju nekateri očitajo, da si je C# veliko stvari sposodil ravno pri slednji). Klik!
p.s.: članek se tam nahaja od sredine avgusta, tako da lovci na ažurne novice - miške proč :]
Novice » Ostala programska oprema » Članek o C#
Jaxx ::
C# je bullshit! Glede na to da ga reklamirajo "enostavnost VB in zmogljivost C++" (kar je protislovje), ne more biti druzga kot bullshit!
G[e]c ::
ma sej c# je isti kurac sam mal spremenjen, itak nemorjo neki novga odkrit c++ je zakon tole je pa res v bistvu kr neki, itak noben ne rab.
DarkWIng ::
res mi gre na živce folk ki zadevo skritizira še preden jo sproba. C# je ZAKON! Končno je čisto OO in za spremembo od jave tudi izredno hiter. Hkrati pa se znebi nekaterih grdih svari C++a
andrej ::
DarkWIng: tocno tako. Hkrati je C# pri pravi komponentni jezik..
Daj se enkrat vas prosim, da ce zadeve niste sprobali in je ne poznate DA NE BLUZITE. Dajte no, bodite razumljivi....
Jaz ne pravim, da je C# zdaj oh in sploh jezik, in da bo C++ pripado - ne. C# je dober jezik, ki sluzi svojemu nameni - torej pisanju porazdeljenih in predvsem .NET aplikacij. Driverji se bodo se vedno pisali v C-ju.
Brez veze pa je, da ga kritizirate ce se niti hello world z njim niste napisali... dajte no...
Daj se enkrat vas prosim, da ce zadeve niste sprobali in je ne poznate DA NE BLUZITE. Dajte no, bodite razumljivi....
Jaz ne pravim, da je C# zdaj oh in sploh jezik, in da bo C++ pripado - ne. C# je dober jezik, ki sluzi svojemu nameni - torej pisanju porazdeljenih in predvsem .NET aplikacij. Driverji se bodo se vedno pisali v C-ju.
Brez veze pa je, da ga kritizirate ce se niti hello world z njim niste napisali... dajte no...
andrej ::
G[e]c: s tem ko si reko, da ga nihce ne rabi pa se vidi, da industrije ne poznas ravno dobro...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [C++] PovezaveOddelek: Programiranje | 60487 (4864) | Karlos |
» | Programiranje: FRI - rač. in informatika UNI ali Multimedija UNIOddelek: Programiranje | 5157 (4705) | Praskalec |
» | C++ knjigaOddelek: Programiranje | 2188 (1877) | ragezor |
! | PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranjeOddelek: Programiranje | 38768 (3351) | MrStein |
» | Izbira programskega jezikaOddelek: Programiranje | 2740 (2094) | Isotropic |