» »

Slo-Tech SETI skupina presegla 40K obdelani paketkov!

Slo-Tech SETI skupina presegla 40K obdelani paketkov!

Slo-Tech - Po pravici povedano smo zadnje čase kar malo pozabili na naš SETI team, toda to ne pomeni, da so člani svoje računalnike puščali idlati. Prav nasprotno, GoMaR7 me je namreč danes opozoril, da je naša skupina že presegla mejo 40.000 obdelanih paketkov, kar znaša skoraj 62 let skupnega procesorskega časa. Hja ne morem reči drugega, kot pa da je to izjemno dobro in da sem prav ponosen na vseh 205 članov. In ne pozabite: novi člani so vedno dobrodošli .

10 komentarjev

tigrr ::

Kolk zelenoglavckov ste pa najdl v 62 letih procesiranja? :-)

salo na stran.. kolk glav vas misli, da bo seti najdu tist kar isce ? (luni: mogoce vprasanje za anketo?)

luni ::

itak da vsi

Thomas ::

Trenutno ste preiskali že okrog 60% Galaksije za "civilizacijami tipa II". Zakaj mislite, da boste kaj našli v preostalih 40%?

Sicer pa nimam nič proti, da trenirate distribuirano računalništvo. Na čimbolj navitih procesorjih. Ker ni daleč dan, ko bomo to zares uporabili.

8-)

DeLonghi ::

Zakaj pa nas ni na seznamu SLO serverjev?...trenutno bi dosegli 2 mesto...
Pajo, a se da to porihtat?

Binji ::

62 let? Ujej kdaj sm se tku postaral?:D

Loki ::

delonghi tut sanja se mi ne, kaj s tem mislis.

DeLonghi ::

govorim o seznamu SETI klubov v Sloveniji...v glavnem našega ni gor na tem seznam

slycer ::

SETI ni nič našel, torej iz tega sledi, da smo morebiti:
a) sami v vesolju b) edina inteligentna vrsta v vesolju c) nas obkrožajo same kolonije bakterij c) v osnovi napačno iskanje d) nekater morebitne civilizacije uporabljajo popolno drugačen način komuniciranja. Izberite.

Drugače bi bilo pa bolje, če se spravite na kakšen Genome@Home ali pa zdravljenje raka. Samo poglejte, kako imajo to zrihtano na Overclockers Australia.

luni ::

za vse ostale projekte ditribuiranega racunalnistva se je dokazalo, da so samo krinka za izrabo racunalniske moci v komercialne namene...

Ziga Dolhar ::

Kar se meni zdi zgrešeno, je sam osnovni princip predstave o 'marsovcih' (ok, ne onih iz Marsa :]). ZAKAJ v vsakem filmu, v vsaki knjigi, čimerkoli, ti stvori dejansko izgledajo kot... stvori??? Uči, izrastki v obliki rok inu nog... Skratka, VEDNO so 'počlovečeni'. Pač človek po 20 letih sedenja na jedrskem reaktorju z razpokami. Nekje sem zasledil znanstveno teorijo, da 'žive oblike' potrebujejo ogljik (ali nekaj takega). NIsem znanstvenik, vendar se mi to zdi čisti bollox - gre zgolj za oni 'bom verjel, ko bom videl'. Pač se mi zdi, da to strokovno mnenje stoji zgolj na dejstvu (oz. domnevi), da pač vsa bitja, ki jih poznamo, temeljijo na ogljiku (ali nevem čem), zatorej je to potrebno za življenje... So radijski valovi res nekaj tako posebnega, univerzalnega? Ali pač zgolj nek določen način potovanja nečesa skozi nekaj? Med toliko nedoločniki se mi poraja vprašanje... Pa ga ne vem.




slycer: zaradi onega 'C'-ja. Bakterije? A to niso pametna bitja? Tako majhne, pa si od njih odvisen. Na njih temeljiš. Tako majhne, pa tako pametne... vedo, kaj morajo delati... kar nekako. Atomi! Iz njih so zgrajene tudi bakterije. Rajtam de. Vsaj mislim tako. KAKO ZAVRAGA JE TO MOGOČE? Ahem, kako, da mi tako vprašanje sploh pade na misel? Hmm, kako, da se sploh sprašujem kaj takega? Kako, da se sploh kaj sprašujem? Kako za vraga je možno, da se zavedam samega sebe? Jao življenje kruto!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MMOSLO.SI odpira svoja vrata

Oddelek: Igre
183064 (892) Syres
»

10 let na slo-tech (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8612357 (7905) Janac
»

Sindikati in denar

Oddelek: Loža
121197 (872) Okapi
»

Siddharta, Stožice 2011 (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7015044 (12480) galu
»

koliko časa ste na slo-tech-u??

Oddelek: Loža
341628 (967) frenk

Več podobnih tem