Forum » Programiranje » poštne številke v Sloveniji...
poštne številke v Sloveniji...
darh ::
ehm... naletu sm na en problem... u bistvu... ne da se mi raziskvat pa testirat, ker je mogoce to ze kdo pred mano ugotovu...
a je mogoče iz dveh poštnih številk ( kraj A in kraj B ) ugotovit a sta kraja blizu ali daleč... npr ( 4264 Bohinjska Bistrica --- 1000 Ljubljana --- to le kar dalec ane... in tudi je... ) in me zanima ce obstaja kako pravilo, k bi iz postnih stevilk na PROBLIZNO ugotovu kolk sta kraja A in B dalec...
tnx za help... lp,x
a je mogoče iz dveh poštnih številk ( kraj A in kraj B ) ugotovit a sta kraja blizu ali daleč... npr ( 4264 Bohinjska Bistrica --- 1000 Ljubljana --- to le kar dalec ane... in tudi je... ) in me zanima ce obstaja kako pravilo, k bi iz postnih stevilk na PROBLIZNO ugotovu kolk sta kraja A in B dalec...
tnx za help... lp,x
Excuses are useless! Results are priceless!
OrlyTM ::
to že drži, da so kraji z podobno številko blizu, da je pa kak vzorec v tem, kolk daleč pa dvomim.
recimo
Boh. Bistrica - 4264
Boh. Jezero - 4265
Srednja vas - 4267
Bled - 4260
tle ni nič uporabnega po mojem
lp
OrlyTM
recimo
Boh. Bistrica - 4264
Boh. Jezero - 4265
Srednja vas - 4267
Bled - 4260
tle ni nič uporabnega po mojem
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošiljanje preko DHL, ter kako spletni nakup za 50$ olajša vašo denarnico za 160 €Oddelek: Pomoč in nasveti | 10451 (4686) | opeter |
» | [Excel] Iskanje vrednosti v tabeliOddelek: Pomoč in nasveti | 740 (666) | Hugo79 |
⊘ | Kako poslati pismo brez točnega naslova (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14570 (13058) | dzinks63 |
» | ER diagram Pregled/PomocOddelek: Programiranje | 4064 (3714) | lurker1359 |
» | tabela s poštnimi številkami in krajiOddelek: Programiranje | 8772 (8150) | Ashrack |