Slo-Tech - Še ena v vrsti ekskluziv Slo-Techa! Čast sem imel na test vzeti vso serijo novih AMDjevih zverin, poimenovanih Athlon XP ter jih popeljati na serijo testov, ki pokažejo, kako hitri v resnici so. V testu sem se dotaknil tudi novosti v Palomino jedru ter razlogov, zakaj se je AMD spravil v izdajo še enega jedra, ki temelji na .18 mikronski izdelavi. Sicer pa lahko ta test označim za prvega v tetralogiji člankov o novi seriji. Boste že videli, zakaj .
Zelo zanimiv članek! Slo-Tech je pa res neki posebnega zadne cajte je tok nekih novih testov pa opisov da clovk kr verjet ne more...:) Le tako naprej zdej smo bli objavljeni na Austalski strani upajmo da bom se kdaj kje...
drugače pa - primerjava s 1400 TB-C je bila v načrtu, a je ni notri zaradi višje sile .
razlika je med procesorjema bolj ali manj minimalna, razen pri SSE-optimised aplikacijah, kjer lahko razlika naraste pri enaki frekvenci kar za 20%... če ne več.
IMHO, pa brez zamere, so komentaji sem ter tja malo prisiljeni in se jim rahlo pozna, da so sami sebi namen. Komentarji v clanku o dragon ohisju so bili pa dobri, ker se vidi, da so prisli iz srca.