Slo-Tech - Od danes naprej sem broadbandit. Prijazni Telekomovci inu Siolovci so mi namontirali ADSL. Huh, saj še sam ne verjamem . Grosuplje celo kaže potencial malo večje vasi!
Jest pa kličem na Telekom in Siol vsak dan, pa mi tud za drug teden ni še noben obljubu, da bodo zrihtal (sem tud na grosupeljski centrali). Če ne bo drug teden... see you next year
sem vesel zate, ampak, jo ja... ko bo DrSergioDJ kupil novi avto bo tudi med novicami? Ajde, če bi nasul kaj podatkov o prenosih ali prednostih alpakajtigajazvem.
pizda, za litijo so tud rekl, da bo do konca leta, pa trenutno ni na vidiku čist nič. jaz pa čakam in ............. zavidam vsem folku ki ma adsl al pa kabl.
U Trbovljah so tud obljubljal že kir neki cajta, da bo ADSL na vseh centralah mogoč še letos, pa še zdej ni nč Neki cajta nazaj so ble nek ene govorice, da bo ADSL od Februarja možen brez ISDN; kdo kaj več o tem ve?
Najbolj se clovk nasmeje ko vid reklamo za ADSL, ko un stric obraca casopis.
Nikol prej se mi niso strani tako pocas odpirale kot z ADSL. Pa sem mel prej pocasen modem. Stvar kr zastane za kakih 10 sekund ali vec in takrat se nc ne dogaja. Potem se pa spomne pa spet pozene. Ampak se vseen splaca, ce ne druzga zarad hitrejsih downloadov, ki pa nimajo teh 10 sekundnih premorov ce sem prav gledal. Ne vem, dost cudna je ta zadeva.