» »

Umrl tudi AcidHardware

Umrl tudi AcidHardware

Acid Hardware - Pred dvema letoma smo bili s pojavom navijanja priča razmahu overclockerskih in hardware strani, ki so rasle kakor gobe po dežju. Danes pa je že marsikomu zmanjkalo časa in zagona, zato so številne strani morale ugasniti svoje strežnike. Pred kratkim je mnoge presenetila novica o umiku odlične strani Guru3D, ki nas je razveseljevala z odličnimi in dolgimi testi, sedaj pa nas je zapustil še tim strani AcidHardware. Res je, da slednja ni imela takega vpliva na ogromno srenjo, ki vsak dan obiskuje računalniške strani, vendar pa se bo odsotnost te strani gotovo poznala. Z AcidHardwarom pa propadanja HW strani gotovo še ne bo konec. Vprašanje je samo, kdo bo naslednja žrtev. Tom's Hardware? Anandtech? Slo-Tech? Upajmo, da nobeden od naštetih.

5 komentarjev

Matek ::

Hehe, slycer, če strani ni več, pol ne treba linka dajat.

spucek ::

:OJst pa nelot zastopim to propadanje- namreč ne more 100 strani na svetu testirati enake stvari..Pač obdržale se bodo najboljše!Sem prav gotovo spada tudi Slo-tech!!!!!!!!8-)

Bane_ ::

No mene pa nekej zanima kolk sploh stane ena takale stran kot je slo-tech? Jest tud mocno upam da ne bo tole nikol propadl ker dobis kr zanimive novice ter saj nek lahko prasas ce kej ne ves! Ker itak vecina tistih serviserjev pri prodajalcih kej prevec iz sebe noce spravt ;((!
Uglavnem kr tko naprej pa bo tale stran kr neki cajta v obstoju!>:D>:D

chucki ::

če bo treba bom še jast daroval nekaj za slo-tech!!!!!!!!!!! samo da se obdrži!!!!

alien-w ::

Predvsem zadeva stane veliko časa in potrpljenja. Kar se tiče pa denarja in materialnih stvari je pa tko: več jih je, boljš je (pa ne vedno). Pač, pomagamo si z donacijami in s "sponzorstvom".


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FileSonic onemogočil deljenje datotek (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
5518632 (15756) SuperVeloce
»

Umrl tudi StorageReview

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
61954 (1954) Boky
»

Poglejte en design

Oddelek: Omrežja in internet
10964 (699) Tomi
»

Še nekaj za :)

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
261505 (1505) gorenc
»

GeForce 2MX

Oddelek: Navijanje
7896 (728) Ark4nge|

Več podobnih tem