» »

Forum: zanimivosti zadnjega Biducata ur

Forum: zanimivosti zadnjega Biducata ur

Slo-Tech - Slo-Techov forum zna biti občasno prav zanimivo branje in odličen dokaz, da nekateri ljudje slovesu navkljub nismo 'tako' zelo mahnjeni. V kaj slabo podporo trditvi tako lahko naštejem nekaj razvitih tem, ki bodo verjetno (pa četudi le iz firbca) zanimive marsikomu.

Ob nakupu avdio opreme nam prospekti in prodajalci radi postrežejo s podatki, ki lahko uporabljajo kar podobne merske enote kot računalniki -- vendar ima pomen podatkov kaj malo skupnega z nam bolj znanim področjem. Po preb(i)ranju o pomenu specifikacij zvočnikov nam bo morda jasno kaj več [;)]. Tiste, ki se ukvarjajo z vodnim hlajenjem, načeloma zanimajo tovrstni produkti -- pa naj gre za ideje za izdelavo blokov, kakršna sta recimo Vesoljčev in Boeingov; morda pa ravno iščete ustrezen radiator? -- Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov zna priti na pomoč.

Sogovorniki v oddelku Znanost in tehnologija ugotavljajo, zakaj prihaja do pokanja ledu, pristaši teorije zarote pa razpravljajo o ohranitvi odtisov stopal na Luni. Waldorfska šola? 1-2-3! Za oddih si lahko morda ogledate temo o Jezusovem vstajenju, kulinarično navdušeni pa izpopolnite svoje znanje o peki pice.

Filmoholiki nestrpno pričakujejo drugo nadaljevanje Terminatorja, medtem ko delček njih vsemu najvkljub svoj čas malce bolj nameni tudi razmišljanju ob gledanju ... to pa bodo lahko počeli tudi na letošnji reinkarnaciji Slo-Tech NEST.2003 dogodka, kamor bo na namenski liniji prvič peljal tudi TechBus -- Klik!

4 komentarji

Tero ::

Hmja dolgo ze ni bilo tega da bi v novicah govorili kaj se dogaja na forumu. Zakaj le? Mislim da je to dobrodosla zadeva.:)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

McHregec ::

A ni že tretje nadaljevanje Terminatorja. :D
Destroyer Of The Worlds.

Sergio ::

Izvirnik, prvo nadaljevanje, drugo nadaljevanje. :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

slycer ::

Kar tako naprej kolegi Slo-Techovci :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

19col Monitor...

Oddelek: Kaj kupiti
8946 (848) azislo
»

Aktualno v Forumu

Oddelek: Novice / Obvestila
72248 (2248) OmegaBlue

Več podobnih tem