» »

refreshrate@win2k

refreshrate@win2k

mico ::

js mam ze dolgo en problem...mam Voodoo 5 5500 , Acer v771 "17 monitor in win2k. nikakor ne gre nastavit da bi bil refresh rate v spilih(glide, opengl, d3d...) 85Hz ampak mi samo vrze lepo na 60Hz. v windowsih si nastavim 85Hz na 1024*768 in lepo dela, kakor pa pridem v kaksno igra pa se lepo avtomatsko nastavi 60Hz slika pa se zelo pomanjsa. poizkusal sem ze z raznimi programi ala Powerstrip in celo Voodoo 5 Frequency selector iz www.voodoofiles.com ne opravi svoje naloge. na sreco sem enkrat nasel neke driverje ki se imenujejo WickedGL in odpravijo ta probelm, samo namenjeni so le parim igram, ce pa hocem igrati druge sem pa v temi. driverjev za monitor nimam, ker se jih na www.acerperipherals.com sicer da dobiti in pise da podpiraju tudi monitor model V771 samo ko pa jih instaliram pa tega monitorja sploh ni na spisku, tak da ne vem vec kaj naj naredim... HELP!!

zlickon ::

naloži nove gonilnike za Vodo...

krucymucy ::

V dxdiag se to lepo nastav - se mi zdi!
Najdes pa ga ponavadi: Program files>directx>setup>dxdiag

Eh pa saj si vedu:D

Senitel ::

Ja v "dxdiag" lahko forsiraš osveževanja recimo na 75Hz na vseh resulucijah...
Je pa to problem Win2k vendar nevem, če obstaja kakšen popravek za Voodoo-je, da nebi blo treba forsirat osveževanja...

Maxtor ::

Glej ga zlomka. Sem mislil, da imam samo jaz ta problem, ker imam ATI-ja in so gonilniki zanič. Tudi meni avtomatsko zmanjša frekvenco na 60Hz ob vsakem zagonu winsow, pa čeprav je nastavljeno na 85 in je ta vrednost privzeta. Potem moram iti še enkrat pod lastnosti monitorja nastavit, da mispet spusti na 85Hz. Zelo čudno, mar ne. Naj nekdo opiše točno rešitev, če jo seveda zna.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nvidia Gonilniki in osveževanje zaslona.

Oddelek: Programska oprema
61022 (969) Tr0n
»

10m VGA podaljšek in nizka frekvenca osveževanja

Oddelek: Pomoč in nasveti
291731 (1516) BluPhenix
»

Kaj pa vaše oči?

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
382539 (2539) Mr.B
»

Kolko hz na 1024x768 resoluciji je najbols?

Oddelek: Pomoč in nasveti
181478 (999) Muflon1
»

wolfenstein frekvenca

Oddelek: Igre
101087 (925) TheHijacker

Več podobnih tem