Forum » Programska oprema » bekap particije na dvdju
bekap particije na dvdju
fictionel ::
LP!
Presnel sem celotno particijo winsow (frišno naloženih) na dvd... Pa me zanima zj najlažja možnost da bom to presnemavov na nazaj na disk..
Se prav, še najrajš kšn programčič/bat file da bi mi vse samodejno presnel nazaj na formatirano particijo...
tnx
Presnel sem celotno particijo winsow (frišno naloženih) na dvd... Pa me zanima zj najlažja možnost da bom to presnemavov na nazaj na disk..
Se prav, še najrajš kšn programčič/bat file da bi mi vse samodejno presnel nazaj na formatirano particijo...
tnx
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
zee ::
iz izkušenj vem, da lahko "pravilen" backup particije z Winsi narediš samo s kakšnim programom ala Ghost, ki ti skopira tudi registrske datoteke in ostale finese.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
fictionel ::
em.. jaaa....
z nerotom
jz sm pač na drug disk naložu še enkrat windowse in potem z nerotom zapekel documents&settings, windows in program files..
mislm, da itak ne bi smel bit problemov, sj sm (mal butast... ampak mi je clo ratal) naredu čist eno X particijo kot BOOT...
a mislte da bi delal, če bi zdj samo formatirov to particijo z windowsi in potem ROČNO presnel datoteke nazaj?
In kako bi si olajšal zadni korak?
lp
z nerotom
jz sm pač na drug disk naložu še enkrat windowse in potem z nerotom zapekel documents&settings, windows in program files..
mislm, da itak ne bi smel bit problemov, sj sm (mal butast... ampak mi je clo ratal) naredu čist eno X particijo kot BOOT...
a mislte da bi delal, če bi zdj samo formatirov to particijo z windowsi in potem ROČNO presnel datoteke nazaj?
In kako bi si olajšal zadni korak?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fictionel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Device failedOddelek: Pomoč in nasveti | 2235 (1790) | Daedalus |
» | Dodatna particija z OSjem za "safe bubble"Oddelek: Operacijski sistemi | 1912 (1271) | amigo_no1 |
» | Linux mi je zaklenil particijo!Oddelek: Operacijski sistemi | 2260 (1823) | Lincolin |
» | backup, toda kako??Oddelek: Pomoč in nasveti | 908 (744) | teac |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2393 (1764) | BlackHole |