Forum » Omrežja in internet » mms://*.wmv -> shraniti
mms://*.wmv -> shraniti
tx-z ::
A kdo ve, kako bi lahko tale posnetek shranu.... da bi ga pač meu na disku ?
ps: pa upam da sm zadeu taprav oddelk
ps: pa upam da sm zadeu taprav oddelk
tx-z
- spremenilo: tx-z ()
CCfly ::
Sicer je namenjeno za Gentoo... : http://gentoo-wiki.com/HOWTO_Rip_Streams_With_MPlayer
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
tx-z ::
no, sm našu en program klik (HiDownload 5.x) ....na guglu sm pa narobe isku, k se nism mogu spomnt besede stream
tx-z
Pithlit ::
mplayer --dumpstream
dela čudeže... skor. Sam problem je pa če nimaš Linuxa
dela čudeže... skor. Sam problem je pa če nimaš Linuxa
Life is as complicated as we make it...
largie ::
Sam problem je pa če nimaš Linuxamplayer za windows, vidim da je od včeraj sveža verzija, 1.0 pre6. če pa ta --dumpstream dela tudi v windowsih pa boš moral sam sprobat.
Pithlit ::
Largie: vem da je na windows portan... ne vem pa kolk se lahko s temi switchi tm igraš. Moje izkušnje so bile pač precej omejene.
Life is as complicated as we make it...
mavec ::
FlashGet je nasploh odličen. Pa še dl-ja ti lahko občutno hitreje kot če hoč navadn dol dat. Se dobi tud patch k ti spremeni st. dl placov in ti lohka dl-ja tud na 100 odlozisc .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Linux] Sprememba oznake valuteOddelek: Operacijski sistemi | 1198 (1078) | root |
» | Koliko monitorjev podpirajo Windows XP?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1468 (99) | oneye |
» | linux logon ascsii art slikaOddelek: Operacijski sistemi | 1580 (1234) | CaqKa |
» | [Linux] Težava s hkratnim igranjem večih zvokovOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (907) | YuLcE |
» | grub splashimageOddelek: Operacijski sistemi | 904 (846) | BigWhale |