Forum » Programska oprema » težave z office-m
težave z office-m
bresky30 ::
Zanime me, če je kdo že imel podoben problem in kako ga je reševal.
Zaklenil se mi je komplet office. Spreminjala nisem nobenih nastavitev. Ko hočem recimo pisat v wordu, me nobena komanda ne uboga. Čisto spodaj mi pa napiše, da so dokumenti zaklenjeni za urejanje. Poskusila sem že komplet office deinstalirat in na novo naložit, pa je ostalo enako. Lepo prosim za pomoč.
Zaklenil se mi je komplet office. Spreminjala nisem nobenih nastavitev. Ko hočem recimo pisat v wordu, me nobena komanda ne uboga. Čisto spodaj mi pa napiše, da so dokumenti zaklenjeni za urejanje. Poskusila sem že komplet office deinstalirat in na novo naložit, pa je ostalo enako. Lepo prosim za pomoč.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bresky30 ::
aktiviran je tako kot mora bit. Če je do zdaj delal, mi ni jasno zakaj se je zdaj zaklenil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel kopiranje vsebine iz zaklenjene celice brez odklepaOddelek: Pomoč in nasveti | 1684 (1422) | mirator |
» | Microsoft pokazal Office za Windows 10Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9184 (6741) | Lonsarg |
» | Microsoft kupil domeno office.comOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 4849 (3110) | poweroff |
» | Lokacija neprebrane pošteOddelek: Pomoč in nasveti | 908 (834) | borch |