Forum » Pomoč in nasveti » POMOC-tipkovnica
POMOC-tipkovnica
snoopy20 ::
HY
imam en problem!
nekje na forumu sem ze zasledil resitev za ta problem ampak je ne najdem vec!namrec v googlo in nikjer drugje ne morem napisati sumnikov!
lepo prosim za pomoc kako to odpraviti!
imam en problem!
nekje na forumu sem ze zasledil resitev za ta problem ampak je ne najdem vec!namrec v googlo in nikjer drugje ne morem napisati sumnikov!
lepo prosim za pomoc kako to odpraviti!
pkalan ::
MOgoče bi lahko poskusil start--control panel--regional and language options--and everything here to slovene.
It works for me why not for you.Bye....
It works for me why not for you.Bye....
pviran3 ::
Ko inštaliraš windowse ne pozabi dat na slo keyboard.
To je takrat, ko začne windows namestitev, ti greš dol v kuhno na en sendvič, pol prideš za čez 1h gor in vidš, da se ti ustav pri 5% in te sprašuje za regional settings in katero tipkovnico imaš
Če se ti pa ne da formatirat, pa tako naredi, kakor je pkalan naredil!
To je takrat, ko začne windows namestitev, ti greš dol v kuhno na en sendvič, pol prideš za čez 1h gor in vidš, da se ti ustav pri 5% in te sprašuje za regional settings in katero tipkovnico imaš
Če se ti pa ne da formatirat, pa tako naredi, kakor je pkalan naredil!
ja kaj bi še pa lahko blo drugega narobe, ker mam tam vse na slo nastavljeno pa tudi ko sn inštaliral sem vse nastavil na slo.....
pa na začetku še je delalo pol čez čas pa se je pojavlo to da ne gre šumnikov pisat
pa na začetku še je delalo pol čez čas pa se je pojavlo to da ne gre šumnikov pisat
pviran3 ::
Kaj imaš tukaj naštiman?
control panel>Regional and Language Options>languages>details
Če je ang, pol ni vredu
control panel>Regional and Language Options>languages>details
Če je ang, pol ni vredu
vse je nastavljeno na slovensko
finta je v tem da samo v googlo ne gre pisat šumnikov
VESELE PRAZNIKE VSEM
finta je v tem da samo v googlo ne gre pisat šumnikov
VESELE PRAZNIKE VSEM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Regional options v XP: nimam čžš-jev v pol programih! Pomagajte!Oddelek: Programska oprema | 1106 (997) | pyo_xo |
» | datoteka, ki ima v imenu črko Č se ne odpreOddelek: Operacijski sistemi | 1200 (1050) | Dead_Eye |
» | mirc - ne delajo šumniki!?Oddelek: Programska oprema | 1461 (1392) | pivmik |
» | Win 2k Pro: Slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1248 (1192) | Microsoft |
» | zakaj mi ne delajo suminiki v internet explorer v winsih XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (1018) | Highlag |