» »

Pri branju z določenega dela diska Maxtor 4D080H4 se računanik resetira

Pri branju z določenega dela diska Maxtor 4D080H4 se računanik resetira

Malner ::

Naslov pove skoraj vse. Zadnjič sem prijatelju na novo naložil sistem, očistil računalnik in nastavil frekvence vodila na normalnih 133MHz. (prej je imel 100MHz, ker je bil hladilnik zapacan z prahom in se je procesor pregreval) Matična plošča je Asus A7S333. Prekontroliral sem z memtestom in vse je bilo OK.
Ko sva se naslednjič srečala mi je rekel, da se računalnik večrat resetira sam od sebe. Rekel sem mu, a bom prišel pogledat in ko sem prišel, računalnik ni več prišel do sistema in je javljal napako v windows/system32... Poskušal sem popraviti z repair opcijo Windows XP in še vedno ni prišel v sistem. Disk sem priklopil na svoj drugi računalnik, da bi naredil backup datotek. V mojem sistemu je plošča Asrock K7S8X. Med kopiranjem datotek se je resetiral tudi moj računalnik in to vedno na istem mestu. Disk je Maxtor 80 GB. Z Maxblastom sem pregledal disk na vse mogoče načine in vedno javi da je vse OK. Trenutno delam low level format in potem bo na novo inštaliral Windows.

Ali se komu mogoče sanja, kaj bi lahko bilo narobe, da ne bom naredil preveč stavri, poem pa vrgel diska v koš?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokvarjene plošče zaradi "zmaličenih" BIOSov

Oddelek: Navijanje
223651 (967) sbawe64
»

Ali je moja grafična pokvarjena? (gtx 970) (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
528665 (7322) Jst
»

Problem pri zagonu z Abit NF7-S

Oddelek: Strojna oprema
131136 (992) JustVi
»

AGT Mnenje; Kdo koga? ; zahvala

Oddelek: Kaj kupiti
263584 (2727) kuglvinkl
»

Abit NF7-s in "sirena"