Forum » Izdelava spletišč » Mailing lista
Mailing lista
_Beast ::
Rabim priporočilo za kako free varianto mailing liste, ki ima sledeče funcije;
Lahko se moderira in dodaja uporabnike
Ima podporo HTML-ja
Je varna
Ima čim več funkcij
Je zastonj
Če mogoče kdo ve ali se da naresti tako čudo in kaj za to rabim bi bil vesel vsakega mnenja..
Hvala!
Lahko se moderira in dodaja uporabnike
Ima podporo HTML-ja
Je varna
Ima čim več funkcij
Je zastonj
Če mogoče kdo ve ali se da naresti tako čudo in kaj za to rabim bi bil vesel vsakega mnenja..
Hvala!
www.lukalavrisa.com - kreativne rešitve.
rene ::
Vprašanje glede mailing list.
Na sajtu imam majordomo, čist ena navadna mailing lista, ki deluje po vzoru vsak-vsem, ki mi jo je že server provider dal po defaultu.
No problem je naslednji. Teh list imam širom sajta pet in nekateri maili so na več listah hkrati. Včasih pa pošljem kako reč na vseh pet mailing list in nočem, da tisti, ki so na vseh listah, dobijo tri maile, ker je to pač zoprno.
Zato bi rad, da mi nekdo pove postopek čiščenja podvojenih list. Maile z vseh list bi rad zbral (jih je cca 1000), jih dal v en seznam, nato pa na nek avtomatiziran pognal ukaz v smislu: "poglej vse maile in izloči podvojene."
Mi lahko kdo pove s katerim programom, ukazom, čemerkoli, lahko to storim?
Na sajtu imam majordomo, čist ena navadna mailing lista, ki deluje po vzoru vsak-vsem, ki mi jo je že server provider dal po defaultu.
No problem je naslednji. Teh list imam širom sajta pet in nekateri maili so na več listah hkrati. Včasih pa pošljem kako reč na vseh pet mailing list in nočem, da tisti, ki so na vseh listah, dobijo tri maile, ker je to pač zoprno.
Zato bi rad, da mi nekdo pove postopek čiščenja podvojenih list. Maile z vseh list bi rad zbral (jih je cca 1000), jih dal v en seznam, nato pa na nek avtomatiziran pognal ukaz v smislu: "poglej vse maile in izloči podvojene."
Mi lahko kdo pove s katerim programom, ukazom, čemerkoli, lahko to storim?
kalidej.net/mitja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AnketeOddelek: Izdelava spletišč | 1125 (1077) | opeter |
» | Statistika straniOddelek: Izdelava spletišč | 1665 (1576) | alex32 |
» | HTML Vprašalnik oz Anketa?Oddelek: Izdelava spletišč | 2374 (2241) | joghi |
» | Iskalnik na strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1020 (960) | Trubadur |
» | paketno pošiljanje emailov (php/perl)Oddelek: Izdelava spletišč | 1158 (1073) | govno |