Forum » Operacijski sistemi » Linux namestitev z disket
Linux namestitev z disket
CubiX ::
Zivjo! Na eno staro kisto bi rad namestil linux vkljucno s kde, pa me zanima, ce se katero distribucijo se da dobit na disketah.
Elementary, my dear Watson.
- premaknil iz Programska oprema: Predator ()
SasoS ::
diskete?? you're kidding me...
ne resno...imaš opcijo da pač ušraufaš eno CD enoto za čas inštalacije, ali pa inštaliraš preko mreže.
ne resno...imaš opcijo da pač ušraufaš eno CD enoto za čas inštalacije, ali pa inštaliraš preko mreže.
Rok Nemec ::
Ne vem sicer kakšen računalnik imaš, ampak ZipSlack bo kar primeren.
http://www.slackware.com/zipslack/
http://www.slackware.com/zipslack/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rok Nemec ()
CubiX ::
Ja, kde bi za silo se poganjala. Bo res treba vzet izvijac v roke
Elementary, my dear Watson.
Rok Nemec ::
Ja, tudi preko serijskega porta se da, je pa samo en predpogoj: Uporabnik mora biti ULTRA mazohist po naravi.
thor984 ::
Mene tud zanima kako se namesti OS preko serijskega porta, namreč pred kratkim sem dobil en prenosnik, ki ma trenutno naložene win95, pa nima CD-roma. Podatke prenašam preko LPT-ja s Total commanderjem al Windows comanderjem, ne vem kako se mu točn reče. Vem pa da bom mogu v bližnji prihodnosti zihr kšn format nrdit. Windows pač. Ima disketno enoto, pa če mogoče kdo ve kako bi se to dal mu bom full hvaležen.
Azrael ::
@thor984
Čez serijski port (COM ali tudi RS232 imenovan) si ne želiš početi tega. LPT port je vsaj 4x hitrejši...
Glej tudi to temo.
Lp, Azrael
Čez serijski port (COM ali tudi RS232 imenovan) si ne želiš početi tega. LPT port je vsaj 4x hitrejši...
Glej tudi to temo.
Lp, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
christooss ::
thor984 tukaj mas Clanek kaksno izkusnjo ima nekdo s namescanjem Debuana po disketah.
Kr dobro sam njegova punca hoce winse. Zanimiv je tudi njen blog :)
Kr dobro sam njegova punca hoce winse. Zanimiv je tudi njen blog :)
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1697 (1381) | overlord_tm |
» | windows 2000 in clipperOddelek: Operacijski sistemi | 1975 (1799) | primozb2005 |
» | Izdan Slackware 10.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3142 (3142) | union |
» | Najprimernejši Linux za P 200 MHz (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3785 (3144) | CCfly |
» | Inštalacija Slackware 9.1 Linuxa (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3625 (3006) | TICKO |