Forum » Programiranje » VS.NET 2003 Pro, pri J# projektu ne prepozna nekaterih metod
VS.NET 2003 Pro, pri J# projektu ne prepozna nekaterih metod
Microsoft ::
Koda:
StringBuffer newWord = new StringBuffer();
V NetBeans prepozna newWord.deleteCharAt(0); in newWord.delete(0,1);, samo v VS.NET pa ne.
Pri tem sem najprej delal program v VS.NET. Ko sem videl, da ne prepozna teh dveh metod, sem celo kodo skopiral v NetBeans. Tam sem takoj imel moznost uporabe teh dveh metod (in se nekaterih ostalih).
No, v VS.NET pa je recimo bila na voljo med drugim metoda append();. Tako, da nekaj metod je na voljo, sam vse pa ne.
Na koncu sem se delujoc fajl krneki.java importal v VS.NET, venar ne prepozna metod.
Malo cudno to. Mogoce kdo ve, kaj je narobe nastavljeno?
by Miha
StringBuffer newWord = new StringBuffer();
V NetBeans prepozna newWord.deleteCharAt(0); in newWord.delete(0,1);, samo v VS.NET pa ne.
Pri tem sem najprej delal program v VS.NET. Ko sem videl, da ne prepozna teh dveh metod, sem celo kodo skopiral v NetBeans. Tam sem takoj imel moznost uporabe teh dveh metod (in se nekaterih ostalih).
No, v VS.NET pa je recimo bila na voljo med drugim metoda append();. Tako, da nekaj metod je na voljo, sam vse pa ne.
Na koncu sem se delujoc fajl krneki.java importal v VS.NET, venar ne prepozna metod.
Malo cudno to. Mogoce kdo ve, kaj je narobe nastavljeno?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
OwcA ::
Imaš povsod dodane iste knjižnice (tako v nastavitvah projekta kot z import)?
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Microsoft ::
V VS.NET mam napisano recimo import java.io.*;. Ko sem to kopiral v NetBeans, sem to tudi skopiral. Prav tako tudi takrat, ko sem kopiral iz NetBeans v VS.NET.
Sej ce mi bo zdele neki ratal, dam kodo.
by Miha
Sej ce mi bo zdele neki ratal, dam kodo.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim mnenje programerjev VB 6.0 oz. VS.netOddelek: Programiranje | 1372 (1372) | sverde21 |
» | Kateri jezik se najbolj splača poglabljati?Oddelek: Programiranje | 1938 (1610) | Tr0n |
» | Java programiranjeOddelek: Programiranje | 3884 (3352) | Sahel |
» | .NET vs JavaOddelek: Programiranje | 2252 (1831) | noraguta |
» | VS.NET 2003 - piece of shitOddelek: Programiranje | 1111 (833) | noraguta |