Forum » Pomoč in nasveti » Rameh.E
Rameh.E
sonček ::
živjo!
NOD32 mi sporoča o prisotnosti ATPartners.dll. Kot prvo mi sporoča, da ga ne more odstraniti, kot drugo pa ga sama ne najdem (računalnik je nastavljen, da mi prikazuje skrite datoteke).
Brala sem, da gre za Addictive Technologies itd.
Kako se znebiti tega in kako nevaren je?
Uporabljam Windows xp, Sygate Personal Firewall, Ad-aware, NOD32.
Izpis:
:\DOCUME~1\MOJEIME\LOCALS~1\Temp\AAWTMP\C74545437\33C369\ATPartners.dll Win32/TrojanDownloader.Rameh.C trojan
error while deleting - error quarantining the object
sicer nimam veliko pojma o vsem tem, zato sem kopirala kar vse, kar se mi zdi, da bi potreboval tisti, ki bi mi pomagal.
Vnaprej hvala za nasvet
lp
NOD32 mi sporoča o prisotnosti ATPartners.dll. Kot prvo mi sporoča, da ga ne more odstraniti, kot drugo pa ga sama ne najdem (računalnik je nastavljen, da mi prikazuje skrite datoteke).
Brala sem, da gre za Addictive Technologies itd.
Kako se znebiti tega in kako nevaren je?
Uporabljam Windows xp, Sygate Personal Firewall, Ad-aware, NOD32.
Izpis:
:\DOCUME~1\MOJEIME\LOCALS~1\Temp\AAWTMP\C74545437\33C369\ATPartners.dll Win32/TrojanDownloader.Rameh.C trojan
error while deleting - error quarantining the object
sicer nimam veliko pojma o vsem tem, zato sem kopirala kar vse, kar se mi zdi, da bi potreboval tisti, ki bi mi pomagal.
Vnaprej hvala za nasvet
lp
harvey ::
Kako se odstrani in kaj ta nadloga je napisano npr. tule.
Za začetek lahko poskusiš računalnik zagnati v varnem načinu
v run napisi msconfig in pri zavihku startup odstrani kar se zaganja nepotrebnega. Nato zaženi NOD32 in poskusi samo zbrisati atpartners.dll
Za začetek lahko poskusiš računalnik zagnati v varnem načinu
v run napisi msconfig in pri zavihku startup odstrani kar se zaganja nepotrebnega. Nato zaženi NOD32 in poskusi samo zbrisati atpartners.dll
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet počasenOddelek: Omrežja in internet | 1870 (1515) | eddy22 |
» | trojanski konj help!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 2588 (2261) | Izi |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4743 (3113) | AlexUS |
» | Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32Oddelek: Pomoč in nasveti | 5609 (3631) | Caniggia |
» | Odstranitev ČrvaOddelek: Pomoč in nasveti | 1062 (962) | 7777777 |