Forum » Pomoč in nasveti » USB kontroler problemi
USB kontroler problemi
Shadowman-x ::
Imam osnovno ploščo z Intel 815 chipsetom, nalagam Windowse (98 SE, probal tudi ME) in med zaznavanjem strojne opreme zmrzne, resetira in tako v nedogled.
V BIOS-u nastavim USB kontroler na Disable, vse se naloži, razen USB kontrolerja (normalno) in glasbene kartice, katera je prav tako integrirana na plošči (Yamaha).
Če pa kasneje vklopim USB pa mi ga najde, zmrzne in se sam resetira. In spet tako nedogled.
Preizkusil sem vse možne nastavitve v BIOS-u, original CD driverji in najnovejši iz i-neta.
Ima kdo kakšno idejo?????
V BIOS-u nastavim USB kontroler na Disable, vse se naloži, razen USB kontrolerja (normalno) in glasbene kartice, katera je prav tako integrirana na plošči (Yamaha).
Če pa kasneje vklopim USB pa mi ga najde, zmrzne in se sam resetira. In spet tako nedogled.
Preizkusil sem vse možne nastavitve v BIOS-u, original CD driverji in najnovejši iz i-neta.
Ima kdo kakšno idejo?????
msmiha ::
Mislim, da je matična hin. Men je podobno delalo zard LPTja
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne zazna prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3921 (2943) | Karen |
» | Vtaknem USB --> PC se obesiOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1314) | hojnikb |
» | Kaj je tukaj zanič?Oddelek: Pomoč in nasveti | 951 (845) | jan01 |
» | laptop zunanje tipkovnice ne zaznaOddelek: Pomoč in nasveti | 1928 (1740) | xlarge |
» | USB že 2× crknil?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (918) | bastadu |