Forum » Kaj kupiti » Broom efekt pri tv karticah
Broom efekt pri tv karticah
shakal ::
a kdo pozna problem broom efekta?
imam namreč tv kartico leadtec winfast tv usb in mi pri skoraj vseh programih zvok šumi. Sliši se kot nekakšno šumenje, strokovno bi naj se temu reklo broom efekt, pojavi se pa samo pri kabelski televiziji, ne pa pri antenskem sprejemu. Sem že menjal kartico na interno, pa isti problem. Tudi kolega ima isti problem. To šumenje je pa je pri zajemnju videa posneto zraven in se sliši tudi na posnetku.
A kdo pozna rešitev?
imam namreč tv kartico leadtec winfast tv usb in mi pri skoraj vseh programih zvok šumi. Sliši se kot nekakšno šumenje, strokovno bi naj se temu reklo broom efekt, pojavi se pa samo pri kabelski televiziji, ne pa pri antenskem sprejemu. Sem že menjal kartico na interno, pa isti problem. Tudi kolega ima isti problem. To šumenje je pa je pri zajemnju videa posneto zraven in se sliši tudi na posnetku.
A kdo pozna rešitev?
- polepsal: perci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šumenje v zvočnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 4277 (1949) | TheBlueOne |
» | Prevezava iz trofaznega vtikača na dvofazni vtikač - stružnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4904 (4555) | int47 |
» | brum v zvočnikih ob scrollanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1293 (947) | xxurban |
» | Laptop zmrzne ko je na miru???Oddelek: Strojna oprema | 1315 (1017) | Scorpia |
» | TV karticaOddelek: Kaj kupiti | 1825 (1472) | shakal |