Forum » Igre » PC igre iz tujine
PC igre iz tujine
Sloviper ::
Mogoce se bo malo cudno slisalo, ampak me zanima ce delujejo igre iz tujine, konkretno iz Kanade tudi pri nas?Namres sem spraseval pa prijatelji iz EB Games pravijo da igre za Ps2 ne delujejo na drugi strani luze!Zdaj pa me zanima ce ma kdo kaj pojma o PC igrah?
Xplicit ::
naceloma ne bi smelo biti razlike, tako da ti bo delal tudi igra iz drugega konca sveta, saj so vse rac. komponente takorekoc enake povsod po svetu
razlika je le v prirejenosti iger za neko drzavo (stopnje nasilja, ipd.)
recimo ce se spomnem leto nazaj ko je izsel splinter cell pandora tomorrow, je bila razlika med evro in usa verzijo, tako da updejt ni mogu imeti prav za pravo verzijo, ker ce ne ni instaliral, pri igranju pa ni bilo tezav ne pri enem ne pri drugem
razlika je le v prirejenosti iger za neko drzavo (stopnje nasilja, ipd.)
recimo ce se spomnem leto nazaj ko je izsel splinter cell pandora tomorrow, je bila razlika med evro in usa verzijo, tako da updejt ni mogu imeti prav za pravo verzijo, ker ce ne ni instaliral, pri igranju pa ni bilo tezav ne pri enem ne pri drugem
speed machine ::
Ja pr PS2 sta dva formata iger. En je PAL drug pa NTSC. In dvomim da sta narejena zaradi lepšega. Mal poglej po netu.
//
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS3 ali PS4 na prelomu 2018/19Oddelek: Konzole | 6182 (4360) | opeter |
» | Kaj se je zgodilo z novodbnimi konzolami? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 13267 (10100) | hojnikb |
» | Xbox One bo stal pol tisočaka, pride novembra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 23795 (20291) | kuglvinkl |
» | Nintendo DS Lite ali Sony PSP?Oddelek: Konzole | 3657 (2594) | mojsterleo |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8679 (6957) | roli |