Forum » Programiranje » [c++] razvojno okolje
[c++] razvojno okolje
upirna ::
Katero razvojno okolje uporabljate za pogramiranje v c++? Je to Borland, Visual Studio 6.0...
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]
napsy ::
Eclipse + CDT 2.0 in Dev-C++ 5 beta
"If you die, you die. But when you live you live. There is no time to waste."
Vesoljc ::
vs7 v navezi sz source safe-om...
prekleto buggy je vse skupaj, prevajanje ne deluje tako kot mora, intelisense je pa tudi bolj tko tko... intelinonsense
veste kaj je prva rešitev kateregakoli problema? "probaj rebuildat"
prekleto buggy je vse skupaj, prevajanje ne deluje tako kot mora, intelisense je pa tudi bolj tko tko... intelinonsense
veste kaj je prva rešitev kateregakoli problema? "probaj rebuildat"
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
SFfreak ::
Dev C++ 5 Beta + ResEd Resource Editor...
Visual C++ mi pa ni preveč všeč, pa ne vem zakaj - mogoče je krivo barvanje kode pa kompliciranost...
Visual C++ mi pa ni preveč všeč, pa ne vem zakaj - mogoče je krivo barvanje kode pa kompliciranost...
64202 ::
linux: vim & kdevelop za obcasno debugiranje, ddd suxx :)
win: vs
Tisti ki uporablje VC++ 6.0, predpostavljam da ste zagrizane C-jasi, ali pa da imate razmere v firmi taksne (upgrade-i so bitch etc.). Zaradi mene lahko kar zbrisejo tista dva plusa iz imena :). VC++ 2003 (7.1?) je pa presenetljivo dober. MS pa standardi? Resno si ne bi mislil.
Vesoljc: Zadnjic sem si ze skoraj skalp dol potegnil, dokler nisem dal rebuild . Mam obcutek, da pomaga ce skenslas .idb .pdb .suo .ostalosranje fajle.
win: vs
Tisti ki uporablje VC++ 6.0, predpostavljam da ste zagrizane C-jasi, ali pa da imate razmere v firmi taksne (upgrade-i so bitch etc.). Zaradi mene lahko kar zbrisejo tista dva plusa iz imena :). VC++ 2003 (7.1?) je pa presenetljivo dober. MS pa standardi? Resno si ne bi mislil.
Vesoljc: Zadnjic sem si ze skoraj skalp dol potegnil, dokler nisem dal rebuild . Mam obcutek, da pomaga ce skenslas .idb .pdb .suo .ostalosranje fajle.
Gundolf ::
Ja rebuild dela cudeze. Drugace pa MS VC++ katerakoli verzija + ICC 8, pa nimas problemov s standardi. Jaz imam tudi zaenkrat tako kombinacijo, dokler ne dobim verzije 7.1.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C++ IDE on WindowsOddelek: Programiranje | 7520 (6612) | noraguta |
» | Code completion pri zastonjskih Ide-jihOddelek: Programiranje | 1916 (1581) | Gundolf |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2270 (1715) | sid_dabster |
» | Nekaj vprašanj z zvezi s programiranjemOddelek: Programiranje | 2796 (2370) | <JuRe> |
» | VS C++Oddelek: Programiranje | 2193 (1225) | Vesoljc |