Forum » Pomoč in nasveti » Iomega Zip na Win NT
Iomega Zip na Win NT
Storm ::
Ajde slo-tech-majstorji. Izkažite se!
Kaku hudicha naj instaliram Iomego ZIP na naš službeni computer, če mi nočejo dati passworda administratorja. Na guest.exe, ki je dober za win98 ne gre. Ma kdo kako odštekano idejo. Danke!!!
Kaku hudicha naj instaliram Iomego ZIP na naš službeni computer, če mi nočejo dati passworda administratorja. Na guest.exe, ki je dober za win98 ne gre. Ma kdo kako odštekano idejo. Danke!!!
Markec The Great
TESKAn ::
Ok, oprema:
shotgun al pištolj, z dost municije, pa kak LAM.
postopek: udri k adminu pa mu zagrozi. Če pol ne bo dal kode, je tut nikol ne bo...
shotgun al pištolj, z dost municije, pa kak LAM.
postopek: udri k adminu pa mu zagrozi. Če pol ne bo dal kode, je tut nikol ne bo...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Spajky ::
Imam skeniran clanek iz Bug-a, se slabo vidi, ma bos kapiral, a ti posljem na mail /650kb/? javi se mi na mail!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e pošta na SMSOddelek: Programska oprema | 5127 (4272) | Blisk |
» | Gmail dodal sortiranje pošte po pomembnostiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12420 (10953) | techfreak :) |
» | branje mms v tujini - strosek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1196) | boula |
» | Izdelava spletne strani??? Pomoč!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1030 (928) | tec |
» | North Bridge Tune for 440BXOddelek: Programska oprema | 1554 (1416) | Loki |