Forum » Izdelava spletišč » Kak seraztegne slika - za večje resolucije in pa kak naredit TARGET?
Kak seraztegne slika - za večje resolucije in pa kak naredit TARGET?
Klemenn ::
torej...
mormo stran naredit, pa da bi delovala tudi pri večjih resolucijah..
pa me zanima;
kak naredit, da se ozadnje ne bo razspostavilo ampak razstegnilo?
Imam pa še en problem:
frameset rows=20%,*>
frame src="podvrh.html" frameborder=yes noresize scrolling=no>
frameset cols=17%,*>
frame src="kazalo.html" target="Okno" frameborder=yes noresize scrolling=no >
frame src="uvod.html" name="Okno" frameborder=yes noresize scrolling=no >
zakaj mi tukej neče odpirat oken v drugem oknu? torej...kar kliknem v kazalu bi se moglo odprt v uvodu??
lp, tenx
mormo stran naredit, pa da bi delovala tudi pri večjih resolucijah..
pa me zanima;
kak naredit, da se ozadnje ne bo razspostavilo ampak razstegnilo?
Imam pa še en problem:
frameset rows=20%,*>
frame src="podvrh.html" frameborder=yes noresize scrolling=no>
frameset cols=17%,*>
frame src="kazalo.html" target="Okno" frameborder=yes noresize scrolling=no >
frame src="uvod.html" name="Okno" frameborder=yes noresize scrolling=no >
zakaj mi tukej neče odpirat oken v drugem oknu? torej...kar kliknem v kazalu bi se moglo odprt v uvodu??
lp, tenx
- spremenil: Klemenn ()
njok ::
Tega z ozadnjem ne razumem. A ti bi cloveku, ki ima, recimo 1024x768 dal za ozadje loadat sliko te velikosti?
target sem že uštimau...
fora je v tem...stran mam narejeno v 1024*768...čim je resolucija večja se slika pač razspostavi!
jz bi pa rad, da sliko raztegne, v bistvu ja....dau loadat sliko iste velikosti, sm da bi bla najbrž grša ker bi jo raztegnilo
fora je v tem...stran mam narejeno v 1024*768...čim je resolucija večja se slika pač razspostavi!
jz bi pa rad, da sliko raztegne, v bistvu ja....dau loadat sliko iste velikosti, sm da bi bla najbrž grša ker bi jo raztegnilo
[BISI] ::
ce se razumemo prav, daj sirino slike v procente...
And then I saw her face... Mozilla Firefox
njok ::
Ce je to background, potem malo tezje.
Kar sem hotel povedat je, da slika take velikosti ne more bit majhna, kar zna bit zelo nadlezno za dial-up uporabnike.
IMO bo najbolje, ce sliko centriras, okrog nje pa naj bo samo barva. A lahko vidimo sliko?
Kar sem hotel povedat je, da slika take velikosti ne more bit majhna, kar zna bit zelo nadlezno za dial-up uporabnike.
IMO bo najbolje, ce sliko centriras, okrog nje pa naj bo samo barva. A lahko vidimo sliko?
slika je pač narejena tako, da zgleda lepo le pri 1024*768
čim maš resolucijo večjo, mi sliko razspostavi...pa men ni to kul, bom probal tole z širino, sm trenutno ne morem, dont ask why ;9 se javim
čim maš resolucijo večjo, mi sliko razspostavi...pa men ni to kul, bom probal tole z širino, sm trenutno ne morem, dont ask why ;9 se javim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FrontPageOddelek: Izdelava spletišč | 1167 (997) | MAC.H |
» | FramesetsOddelek: Izdelava spletišč | 842 (759) | root987 |
» | Eno ali pa več vprašanj v html-juOddelek: Izdelava spletišč | 1826 (1432) | pivmik |
» | Stran: Save AsOddelek: Omrežja in internet | 1856 (1446) | City |
» | Kak lahk nardim da je naslov vedno isti..., Ko brskaš po strani mislimOddelek: Izdelava spletišč | 1334 (1092) | Klemenn |