Forum » Strojna oprema » zapiranje CD in DVD pogonov s potiskanjem pladnjev ...
zapiranje CD in DVD pogonov s potiskanjem pladnjev ...
nodrim ::
a kdo kej ve kako je s tem?
če CD in DVD pogone zapiramo s potiskanjem pladnjev in ne z gumbom .. jim s tem kaj škodujemo ali ne?
če CD in DVD pogone zapiramo s potiskanjem pladnjev in ne z gumbom .. jim s tem kaj škodujemo ali ne?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
jurre ::
meni se vsi pogoni delajo pocnem to ze nekaj casa, od zacetka nisem samo potem se mi ni dalo vec pritiskat gumb, raje samo rahlo not porinem
ma ja .. sploh je bedno, če maš komp na tleh .. in so vsi gumbi na spodnji strani pladnja ...
in če maš dve enoti, da se pladnji prekrivajo .. pol pa sploh popizdiš ... sej zato me pa zanima, če se zarad tega kej prej zjebe vse skp ...
in če maš dve enoti, da se pladnji prekrivajo .. pol pa sploh popizdiš ... sej zato me pa zanima, če se zarad tega kej prej zjebe vse skp ...
SodVina ::
Jaz sem celo v enem manualu (mislim da za en starejsi plextor pekac) zasledil, da lahko predalcek zapremo s pritiskom na gumb ali s potiskom predalcka. Sicer pa se novi predalcki porinejo precej zlahka, kaksni starejsi so pa ze skor fitness.
Mavrik ::
Dejansko je odvisno od pogona... recimo moj TEAC ki je precej nov vseeno rabi precejšenj potisk da se odloči z mesta premaknoti... in je lažje kar pritisniti na gumb.
The truth is rarely pure and never simple.
fajn fajn
zgleda, da ste dobili novega člana v društvo porivalcev pladnjen od CD-ROM-ov in DVD-ROM-ov seveda
zgleda, da ste dobili novega člana v društvo porivalcev pladnjen od CD-ROM-ov in DVD-ROM-ov seveda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Build heat: 3D tiskalnik v kit izvedbi - 13. del – The ProcessOddelek: Strojna oprema | 1680 (1390) | barbarpapa1 |
» | težave s cd-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 798 (759) | ne_kdo |
» | Zdrobilo CD v DVD-ROMuOddelek: Strojna oprema | 1526 (1058) | Matev |
» | Kako pobarvat CD/DVD-ROM?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2436 (1945) | Nejc Pintar |