Forum » Zvok in slika » Creative 1024 iz 1 na 3 izhode
Creative 1024 iz 1 na 3 izhode
mravla ::
zanima me kje se lahko nastavi da iz delujočega enega izhoda lahko nastavim na 3 delujoče izhode. hec, da trenutno delata 2. hvala
če ga poženeš, bo letel
mravla ::
zadaj ima zvočna 5 izhodov. ko sem dal original gonilnike je delal samo en izhod (zelen), potem sem dal gonilnike od interneta, sedaj delata dva izhoda, rabil bi pa tri, saj imam zvočnike od dvd predvajalnika 5.1., ki ima izhode činče. verjetno se da to kje nastavit vendar ne najdem kje.
če ga poženeš, bo letel
largie ::
live 1024 ni prava 5.1 kartica ampak ima samo 2 izhoda, za sprednji in zadnji par zvočnikov. pri meni se oba izhoda priklopi na nizkotonec, iz katerega potem grejo dalje izhodi na 4 zvočnike, imam pa creative fourpoint surround komplet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop 5.1 surroundOddelek: Zvok in slika | 1047 (900) | Hribowc |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5043 (4636) | eric_cartman |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11347 (5155) | Sarimner |
» | Priklop stolpa in dodatnih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1173 (1031) | R33D3M33R |
» | Katero zvočno kartico za 5.1. zvok?Oddelek: Kaj kupiti | 1411 (1256) | AndrewSmith |