Forum » Programska oprema » izbrisana particija
izbrisana particija
Trololololo1 ::
Na usb ključu sem ponesreči zbrisal particijo. Gor pa imam nekaj podatkov, ki mi bi lahko prav prišlo. In zdaj me zanima, če slučajno obstaja kakšen program ki lahko reši podatke z usb ključa.
lp namo2
lp namo2
Self-Defence ::
Sicer nisme 100% ali ti bo stvar pomagala, ampak vseeno poskusi s kakšnim recovery programom.
Mislim da se spomnem enega Easy Recovery, oziroma v google napiši "file recovery software" ali pa "partition recovery software" in dobil boš celo morje takih programov, kateri pa ti bo najbolje služil pa ugotovi sam.
LP
Mislim da se spomnem enega Easy Recovery, oziroma v google napiši "file recovery software" ali pa "partition recovery software" in dobil boš celo morje takih programov, kateri pa ti bo najbolje služil pa ugotovi sam.
LP
Trololololo1 ::
S programom PC Inspector File recovery sem rešil vse podatke. Ga priporočam vsem, ker je zelo enostaven za uporabo in dobro dela pa še zastonj je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Številke kreditnih kartic na rabljenih XboxihOddelek: Novice / Konzole | 7341 (5804) | antonija |
» | Diagnostično orodje za WDOddelek: Programska oprema | 4483 (4343) | clovk |
» | Kako pridi do diska, NUJNO!! (WD My Book Home)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1951 (1726) | poweroff |
» | Enkripcija .....velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2175 (1564) | Evil mind |
» | Pomagajte! Izbris podatkov!Oddelek: Programska oprema | 1473 (1308) | darkolord |