Forum » Kaj kupiti » Notesnik ali dlančnik?
Notesnik ali dlančnik?
Elemen_T ::
Recimo da sem pripravljen dat tam okoli 150.000-170.000 tolarjev za PC....kaj naj kupim? Povprečen laptop ali najzmogljivejši dlančnik?
Računal sem kajpak kupiti staro robo...
Računal sem kajpak kupiti staro robo...
andro ::
Jaz bi si vzel laptopa. Saj z počasnejšim PC-jem še vedno lahko narediš več kot, z kerim koli dlančnikom.
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
MadMax ::
andro ima po eni strani prav, toda notebooka ne mores imeti vedno s seboj, dlancnik gre pa (skoraj) v vsak zep.
Tomi ::
Moram reči, da boš za 170.000 dobil podpovprečen notebook, če kupuješ novega. Drugače pa ni dvoma, da kupi notebooka, razen, če se ti res gre za to, da boš lahko vedno in povsod iz žepa potegnil dlančnik. To pa se ponavadi ne izplača..
metrodusa.blogspot.com
SI_J ::
Res je. Odvisno za kaj ti bo. Na dlančniku boš lahko bral dokumente, na PCu tudi urejal. Dlančnik je die beste organizator, prenosnik še kaj drugega zraven. Zato pa ne gre v žep.
Elemen_T ::
V bistvu bi rabil izključno za pregledovanje emailov, surfanje, easy tudi programiranje in furanje pisarskih programov ala MS Word...
Tomi: Laptopa bi kupil starega, dlančnika pa kajpak novega...
lp
Tomi: Laptopa bi kupil starega, dlančnika pa kajpak novega...
lp
Tomi ::
Potem je notebook res dobra izbira. Samo pojdi malo v fitnes, ker boš za 170.000 dobil eno težko, veliko, nerodno zadevo, razen, če boš imel srečo
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PodkupninaOddelek: Loža | 3891 (1671) | kuall |
» | RAčunalnik za domačo video obdelavo!Oddelek: Kaj kupiti | 1110 (934) | opeter |
» | Poplva računalniških sistemov. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3341 (2822) | Mr.B |
» | Je bil že kdo na celjskem sejmu?, neki me zanimaOddelek: Loža | 1701 (1221) | Tomi |
» | ker sistem za do 170k ?Oddelek: Kaj kupiti | 860 (748) | sifu |