Forum » Programska oprema » Printanje na nalepko za CD površino
Printanje na nalepko za CD površino
MaD_Mavr0 ::
Zanima me, če kdo pozna kako specialno orodje za printanje CD LABLA ??
Nočem slišati tistega delaj v NEROTU ali pa kake take poste ampak res neko orodje, ki bi imelu full opcij za tekst in vstavljanje cd-avtorja in cd-glasbe...
[ Za vse se vam že v naprej zahvaljujem ! ]
>>To potrebujem za PROMO AUDIO cdje <<
Nočem slišati tistega delaj v NEROTU ali pa kake take poste ampak res neko orodje, ki bi imelu full opcij za tekst in vstavljanje cd-avtorja in cd-glasbe...
[ Za vse se vam že v naprej zahvaljujem ! ]
>>To potrebujem za PROMO AUDIO cdje <<
- spremenil: MaD_Mavr0 ()
HEKO ::
Naredi v Nerotu :))))
Ja CDlabel ......itaq
Ja CDlabel ......itaq
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
Pa ne podpira to kaj jaz želim, da bi lahko besedilo in ostale prčkarije zvijal po površini CD-roma....
Rabim neki druzga....
>>Mogoče pa bom raje šel nastavit v COREL DRAWU 10 templato z merami, pa v Photoshopu 6 narisal kaj hočem, pa bom potem vse skupaj vstavil v Corela.... ter printno na nalepko....
>>Mislo sn pač, če obstaja kakšno orodje, ki bi te moje želje zadovoljil v enem programu....??
That`s all I need here....
Rabim neki druzga....
>>Mogoče pa bom raje šel nastavit v COREL DRAWU 10 templato z merami, pa v Photoshopu 6 narisal kaj hočem, pa bom potem vse skupaj vstavil v Corela.... ter printno na nalepko....
>>Mislo sn pač, če obstaja kakšno orodje, ki bi te moje želje zadovoljil v enem programu....??
That`s all I need here....
rasta ::
A si profi, da hočeš met eno grafiko? Enga taga popcen programa, ki bo mel zmoglivosti CorelDraw in bo posebej za nalepke, pomojem da ga ni, ali pa je profesionalen in zlo drag.
A ni možn, da nardiš te pizdarije v corelu, pol pa jih exportiraš v CDLabel ali v nerota?
A ni možn, da nardiš te pizdarije v corelu, pol pa jih exportiraš v CDLabel ali v nerota?
Vuco ::
Mad_Mavr0: obstaja en program za te stvari, imenuje se pa ZweckForm, sj pomojem da majo v racunalniskih trgovinah to, jst sm kupu okrogle nalepke pa sm dubu prilozen cd, na cdju pa ta program ! :]
srale ::
s kakšnim printerjem pa misliš too počet??po mojih podatkih ti printerji ki to zmorejo stanejo malo premoženje...
MadMax ::
srale: on bi printal na nalepko in ne direkt na CD. Zanima pa ga proggy za graficno obdelavo.
Zadevo sem uredil pač po dolgi poti;
Vse kaj sem želel imeti na površini CD-ja sem ustvaril v Photoshopu 6; nato pa sem si ustvaril templato z točnimi merami 2kom nalepk na listu A4 [saj je list zraven z točnimi merami], nato pa sem celotno grafiko "fliknil" v Corel Draw 10 in vse skupaj sprintal z HP DeskJet 952C.
>>Vseeno pa pričakujem še kakšne predloge s programi<<
Power is nothing without control
Vse kaj sem želel imeti na površini CD-ja sem ustvaril v Photoshopu 6; nato pa sem si ustvaril templato z točnimi merami 2kom nalepk na listu A4 [saj je list zraven z točnimi merami], nato pa sem celotno grafiko "fliknil" v Corel Draw 10 in vse skupaj sprintal z HP DeskJet 952C.
>>Vseeno pa pričakujem še kakšne predloge s programi<<
Power is nothing without control
ringalori ::
Jaz uporabljam SureThing CD labeler. (www.surething.com). Natisnil sem že preko 200 različnih nalepk in je ful v redu zadeva....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup vozička za orodjeOddelek: Loža | 2402 (2096) | drumer706 |
» | orodje za novo delavnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35516 (29601) | borisk |
» | Uradno ohišje za Raspberry Pi je tuOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 36223 (32475) | Barbarpapa2 |
» | web development toolsOddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (974) | rdecibik |
» | Kje kupiti orodje?Oddelek: Kaj kupiti | 8729 (8006) | icecube |