Forum » Strojna oprema » ide diski
ide diski
simmoncek ::
Pozdravljeni !
Imam sledečo težavo. Na osnovno ploščo lahko priklopim 2x trdi disk ter 2x cdrom. Sedaj sem tole jaz spriklopil tak da imam 3x trdi disk ter dvdrw. In tukaj moja težava. Sedaj bi jaz dodal še 2 diska. Kako lahko tole še priklopim? A je potrebno kako dodatno kartico ? diski so IDE samo je pač problem, da nimam več priklopov ;( Upam, da ni tole da lahko priklopim 4 max ker potem ne vem kaj naj ;(
Imam sledečo težavo. Na osnovno ploščo lahko priklopim 2x trdi disk ter 2x cdrom. Sedaj sem tole jaz spriklopil tak da imam 3x trdi disk ter dvdrw. In tukaj moja težava. Sedaj bi jaz dodal še 2 diska. Kako lahko tole še priklopim? A je potrebno kako dodatno kartico ? diski so IDE samo je pač problem, da nimam več priklopov ;( Upam, da ni tole da lahko priklopim 4 max ker potem ne vem kaj naj ;(
Zheegec ::
4max imaš lahko na plati, potem pa nabaviš dodaten IDE kontroler (lahko RAID po želji) za v PCI, stane okoli 3K
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obstojnost podatkov na trdem tiskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3215 (1945) | shadeX |
» | Nov ruter s priklopom USB diskaOddelek: Strojna oprema | 5318 (4390) | d4vid |
» | Računalnik in monitor za 3D design in render (za 2000 EUR)Oddelek: Kaj kupiti | 2222 (1830) | dmk |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1809 (1474) | amigo_no1 |
» | Malo pomoči glede PC za 1500€-1800€---lahko tudi manjOddelek: Kaj kupiti | 1826 (1826) | Pinzl |