» »

vlaga v stanovanju

vlaga v stanovanju

1
2
»

energetik ::

Ajrina je izjavil:

Mi samo hočemo z čim manj stroški priti ven. Smo v najemniki in se malo bojimo za varščino po tej reakciji. Zato sprašujem, če kdo ve za koga, ki bi znal oceniti, če je bila že prej vlaga in če smo dejansko mi krivi, da je nastala.

Ne verjamem, da dobro zračite. Naredite prepih, da se večin azraka zamenja? In to vsaj ene 5x na dan? Najbolj po kakšnem kuhanju, sušenju peila, tuširanju. Tako bo zrak suh in ne more nastati plesen, ker na zidu ne bo kondenza. Predlagam, da sami podrgnete steno, kar bo šlo dol in potem najprej prepleskate s tistim pripravkom proti plesni (Se dobi povsod, kjr prodajajo jupol itd). Potem pa pobelite in naprej pravilno zračite in po možnosti ne sušite perila v stanovanju.

Pyr0Beast ::

Pravzaprav drgnjenja nebi priporocal brez da bi spore prej pobil. Zadeva je bolj nevarna ko je v zraku kakor ko je na zidu.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

telexdell ::

Nič pa ni govora o ogrevanju prostora. Iz zapisanega domnevam, da stanovanje neenakomerno in premalo ogrevate. Topel zrak namreč vsebuje več vode kot hladen. Torej, ko se zrak ohladi se vlaga iz njega izloči v obliki kondenza. To se običajno zgodi na najhladnejših zunanjih stenah ali na mestih, kjer je onemogočeno kroženje zraka in s tem sušenje (za omarami, sedežnimi, zavesami...).
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plesen na stenah (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17346044 (24519) Matejjjjj
»

Prisilno prezračevanje stanovanja (lokalni prezračevalni sistem)

Oddelek: Loža
3210983 (9703) fosil
»

Plesen v omari

Oddelek: Loža
299080 (7560) MatijaZ
»

Sušenje perila v kleti

Oddelek: Loža
4911418 (7309) Jakka
»

Vlaga v stanovanju

Oddelek: Loža
256695 (5762) fujtajksel

Več podobnih tem