Forum » Omrežja in internet » Pozabljeno geslo
Pozabljeno geslo
Tero ::
Torej zgodio se mi je nekaj čudnega.
Pozabil sem geso za en forum in tudi e-mail kamor naj bi ti naj pozabljeno geslo poslali ni več uporaben.
Ampak geslo imam shranjeno v firefoxu(avtomatska prijava) Ali ima kdo kako idejo kako priti do tega gesla?
Ali več nikoli nebom smel reinštalirati firefoxa?
Pozabil sem geso za en forum in tudi e-mail kamor naj bi ti naj pozabljeno geslo poslali ni več uporaben.
Ampak geslo imam shranjeno v firefoxu(avtomatska prijava) Ali ima kdo kako idejo kako priti do tega gesla?
Ali več nikoli nebom smel reinštalirati firefoxa?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
harvey ::
Če imaš firefox potem uporabi password manager in tam lahko vidiš geslo.
Tools--> Options ---> Privacy ---> Saved Passwords ---> View Saved Passwords ---> Passwords Saved ---> Show Passwords
Tools--> Options ---> Privacy ---> Saved Passwords ---> View Saved Passwords ---> Passwords Saved ---> Show Passwords
Tero ::
Jao najlepša hvala. Sploh nisem vedo da je to tako enostavno. Sem mislil da Firefox gesla neka shrani in zakodira..
Thanx še enkrat
Thanx še enkrat
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reinštalacija sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2055 (1767) | scipascapa |
» | Nearly 5 Million Gmail passwords have been leaked, here's how to check yoursOddelek: Informacijska varnost | 3192 (2446) | s6c-gEL |
» | Neznancev username/pass na 'mojem' compu?! WTF?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2081 (875) | Hayabusa |
» | Firefox se ne zažene, crashne takojOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (943) | medenko |
» | kako s kolačkiOddelek: Pomoč in nasveti | 649 (612) | KoMar- |