Forum » Omrežja in internet » Mail386.com ali email.si
Mail386.com ali email.si
Ashrack ::
Email. Si uporabljam že vrsto let in je tudi moj glavni majl. Ampak ima veliko pomankljivost ker imajo velikrat server downtime!
V zadnjem mesecu sm si pa registreru account tudi na mail386. Com in sem kar zadovoljen z njim. Me pa zanima od vas k ste že oba probal, če se splača prestavt svoj glavni majl v storitve mail386. Com
V zadnjem mesecu sm si pa registreru account tudi na mail386. Com in sem kar zadovoljen z njim. Me pa zanima od vas k ste že oba probal, če se splača prestavt svoj glavni majl v storitve mail386. Com
....
- zaklenil: CaqKa ()
Bakunin ::
Vsem predlagam da preberejo droben tisk preden pricnejo uporabljati "zastonj" e-postne storitve.
Hair ::
Jest mam mail386 se mi zdi da že 1 leto, pa do sedaj še ni bilo nobenih problemov. Server je stabilen, pop3 tudi normalno dela... Ti ga priporočam!
Lp!
Lp!
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Ashrack ::
No očitno bom res popolnoma prešaltu iz EMAILa na MAIL386.COM! Pa se hude psevdonime imajo;)
....
CyberPunk ::
Mi zna kdo razloziti, zakaj ima mail386.com vse domene, ki jih ponuja za aliase, na spisku "domains for sale" na strani http://www.main386.com/?
V primeru, da pride naokrog nekdo s "pravo ceno", bo domeno prodal in uporabniki izviseli?
V primeru, da pride naokrog nekdo s "pravo ceno", bo domeno prodal in uporabniki izviseli?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mail386Oddelek: Omrežja in internet | 5250 (3714) | Dr_M |
» | 2332 (1906) | Kami | |
⊘ | mail386Oddelek: Omrežja in internet | 5236 (5056) | CaqKa |
» | Kdo stoji za mail386.com? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 15397 (15397) | Reycis |
⊘ | Ustrezna zamenjava www.email.siOddelek: Omrežja in internet | 4013 (3829) | CaqKa |