Forum » Operacijski sistemi » Tezave z virusom?
Tezave z virusom?
kitarist ::
Pozdravljeni!
Pred nekaj casa se mi je ob vsakem zagonu racunalnika zacelo pojavljati okno (v winsih takoj po welcome screenu), da ne najde c:\windows\update13.js . Takoj sem zadevo uredil, da sem ta kljuc izbrisal iz registra..ampak problem je v tem da se mi ob vsakem zagonu ta kljuc SAM vnese v register. Odstranil sem spyware (z updateanim AD-AWARE), uporabljam firewall (Sygate) in kaspersky antivirus, ki ni nasel okuzenih datotek. Kako naj trajno izbrisem ta nadlezni reg key? Aja, zadevo sem hotel resiti z REG HEALER-jem...vendar brez uspeha..
Prosim za kaksen nasvet.
Hvala
Lep pozdrav
Pred nekaj casa se mi je ob vsakem zagonu racunalnika zacelo pojavljati okno (v winsih takoj po welcome screenu), da ne najde c:\windows\update13.js . Takoj sem zadevo uredil, da sem ta kljuc izbrisal iz registra..ampak problem je v tem da se mi ob vsakem zagonu ta kljuc SAM vnese v register. Odstranil sem spyware (z updateanim AD-AWARE), uporabljam firewall (Sygate) in kaspersky antivirus, ki ni nasel okuzenih datotek. Kako naj trajno izbrisem ta nadlezni reg key? Aja, zadevo sem hotel resiti z REG HEALER-jem...vendar brez uspeha..
Prosim za kaksen nasvet.
Hvala
Lep pozdrav
SavoS ::
Hay!
S tem ali pa podobnim virusom,sem tud jaz mel probleme........... Probaj z programom : SECURITY TASK MANAGER !
Potegni dol, instaliraj, pregčej kompjuter in izbriši tisti program, ki ga ne poznaš, oz. rabiš, oz. ti je nadležen!!
Potem probaj tudi program : CWShredder......mora greti
S tem ali pa podobnim virusom,sem tud jaz mel probleme........... Probaj z programom : SECURITY TASK MANAGER !
Potegni dol, instaliraj, pregčej kompjuter in izbriši tisti program, ki ga ne poznaš, oz. rabiš, oz. ti je nadležen!!
Potem probaj tudi program : CWShredder......mora greti
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ForceWare V91.31 (WinXP)Oddelek: Strojna oprema | 1285 (1124) | Person |
» | Problem domača stran v internet explorerju.Oddelek: Programska oprema | 1354 (1090) | borisk |
» | Nad32 problem?Oddelek: Programska oprema | 1098 (900) | Spajky |
» | Scheduled tasks v WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 797 (671) | alesrosina |
» | w2kOddelek: Pomoč in nasveti | 916 (806) | nemesis |