Forum » Pomoč in nasveti » Monitor utripa, kurzor šteka, pc zablokira...
Monitor utripa, kurzor šteka, pc zablokira...
N-E-O ::
Imam problem.
Ko gledam film v BSplayerju ali v win media playerju.. torej na splošno, ko gledam kakšen film mi monitor občasno utripne (vendar zanimivo, v načinu Fullscreen se to ne dogaja!).. torej se stemni za 2 sekundi in potem spet dela vse normalno, in potem čez nekaj sekund spet .. in spet... in včasih računalnik popolnoma zablokira (miškin kazalec šteka, ko premikam miško in naenkrat vse otrpne).
To se mi dogaja včasih tudi pri brskanju po spletu, torej.. kurzor se začne s presledki premikati in naenkrat moj prst tiči na tipki reset...
Antivirus ne zazna nobenega virusa...
namestil sem že znova nvidiine najnovejse gonilnike, gonilnike za chipset...
Kaj bi se lahko bil vzrok?????
Ko gledam film v BSplayerju ali v win media playerju.. torej na splošno, ko gledam kakšen film mi monitor občasno utripne (vendar zanimivo, v načinu Fullscreen se to ne dogaja!).. torej se stemni za 2 sekundi in potem spet dela vse normalno, in potem čez nekaj sekund spet .. in spet... in včasih računalnik popolnoma zablokira (miškin kazalec šteka, ko premikam miško in naenkrat vse otrpne).
To se mi dogaja včasih tudi pri brskanju po spletu, torej.. kurzor se začne s presledki premikati in naenkrat moj prst tiči na tipki reset...
Antivirus ne zazna nobenega virusa...
namestil sem že znova nvidiine najnovejse gonilnike, gonilnike za chipset...
Kaj bi se lahko bil vzrok?????
Follow the white rabbit.
- spremenil: N-E-O ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsungov najprostornejši SSD s 15 TB že naprodaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 25583 (21166) | sodnicaN |
» | Računalnik "se zatika"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1758 (1378) | askorbi |
» | Padci ''sličic na sekundo'' FPS-jov ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 778 (638) | DaDek |
» | Ob vklopu rač. ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (980) | Azrael |