Forum » Operacijski sistemi » Inštalacija Win98 čez stare Win98 (brez izgube podatkov)
Inštalacija Win98 čez stare Win98 (brez izgube podatkov)
overlord_tm ::
No ja prišlo je do problema, ker se en star računalnik noče zbootat ker skos jambra da je v registru nepopravljiva napaka, pa da mu manka vmm32.vxd.
In zato sem se odloču da bom na novo naložu winse (98 da nebo pomote ). Samo potem pa pride problem! Je možno da inštaliraš Windowse na isto particijo kot so stari? Seveda ne da bi pri tem izgubil podatke na disku!
Disk ima samo eno particijo ima pa še dober giga prostora...
Plz, pomagite!
LP
In zato sem se odloču da bom na novo naložu winse (98 da nebo pomote ). Samo potem pa pride problem! Je možno da inštaliraš Windowse na isto particijo kot so stari? Seveda ne da bi pri tem izgubil podatke na disku!
Disk ima samo eno particijo ima pa še dober giga prostora...
Plz, pomagite!
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
overlord_tm ::
Ja sej to je bila moja rešitev v sili (pa še preizkušeno deluje ker sem enmu prjatlu na ta način dubu dol podatke z diska ker je z raznimi win optimizaciski programi optimizeru winse do te mere da se niso zbootal )
Sem mislu, da se da tud brez šraufanja
Sem mislu, da se da tud brez šraufanja
McHusch ::
Zaženeš setup za Windows 98 in kot destination folder vpišeš mapo, v kateri imaš instalirane Windows. As simple as that.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev Win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 809 (751) | Spajky |
» | Installacija Win98 po WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1463 (1393) | R33D3M33R |
» | WinXP + Win98Oddelek: Operacijski sistemi | 905 (744) | Lunik |
» | Kak se znebit Win98?Oddelek: Programska oprema | 744 (640) | CCD |
» | win me + win 98 seOddelek: Programska oprema | 1633 (1491) | Spajky |