Forum » Pomoč in nasveti » Blue Screen - Win XP
Blue Screen - Win XP
Igor0 ::
Živjo,
Iz same zlobe mi je comp začel javljati naslednje prebliske na Blue Screenu : Phisical memory dump !
Kaj storiti ?
Komponente so v redu (menjal ram, hdd in proc - zadeva občasno javlja enako)
Lp Igor
Iz same zlobe mi je comp začel javljati naslednje prebliske na Blue Screenu : Phisical memory dump !
Kaj storiti ?
Komponente so v redu (menjal ram, hdd in proc - zadeva občasno javlja enako)
Lp Igor
LP Igor
AngelOfDeath ::
Driverji ?
Kdaj se je to začelo dogajat (si inštaliral kakšen kos strojne opreme, program...)
Kdaj se je to začelo dogajat (si inštaliral kakšen kos strojne opreme, program...)
ql000 ::
Pozdrav,
sam sem imel serijsko te probleme v obdobju enega leta in pol, samo se nekako nisem sekiral. No po tem času se je pa pokazalo, kaj je generiralo to sranje: disk mi je crknu (čisto nov maxtor). Sedaj imam Hitachi-ja, in nič več memory dumpa! Hočem povedati, da memory dump po vsej verjetnosti povzroča okvarjen kos strojne opreme! Stestiraj RAM s kakšnim memtestom in disk(-e) z recimo maxblastom (če imaš maxtorja).
LP
sam sem imel serijsko te probleme v obdobju enega leta in pol, samo se nekako nisem sekiral. No po tem času se je pa pokazalo, kaj je generiralo to sranje: disk mi je crknu (čisto nov maxtor). Sedaj imam Hitachi-ja, in nič več memory dumpa! Hočem povedati, da memory dump po vsej verjetnosti povzroča okvarjen kos strojne opreme! Stestiraj RAM s kakšnim memtestom in disk(-e) z recimo maxblastom (če imaš maxtorja).
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pojavi se mi moder zaslon!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1391 (759) | konspirator |
» | BlueScreen!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1211) | dejan1992 |
» | Blue Screen pri kopiranju s prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (1005) | J_Rotten |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 871 (763) | Dead_Eye |
» | Ugašanje windowsov XP traja...Oddelek: Operacijski sistemi | 917 (824) | andrej |