Forum » Pomoč in nasveti » Error loading operation system==help!!
Error loading operation system==help!!
Soldier ::
Zivio folk mam en problem k me muci ze nekaj casa in sicer v racunalnik s komponentami PIII 667mhz QDI plata s 128 ram-ov sm dal not cist nov disk maxtor 80 Gb in disk lepo prepozna xp-je lepo zBoota se nalozijo diagnosticna orodja, ustvarim particije in se nalagajo file-i potem pa ko moras restartat computer mi pri boot-u napise ERROR LOADING OPERATION SYSTEM...se predem me kdo vprasa disk sm ze enkrat reklamiral, pa sm dobu istega, isti disk sm dal v 3 razlicne racunalnike pa isto sranje ne morm druga rect. Prosm za cim hitrejso pomoc ker je racunalnik od tasta in je ze mal skepticen, sj me razumete
gabl136 ::
Če te prav razumem, potem je problem v disku (če je tudi na ostalih računalnikih enako)?
Potem je zelo enostavno, reklamiraj disk, in zahtevaj, naj sami probajo naložit XP-je, pa bodo vidl, da je z diskom nekaj narobe
Kje si pa disk kupil??
Potem je zelo enostavno, reklamiraj disk, in zahtevaj, naj sami probajo naložit XP-je, pa bodo vidl, da je z diskom nekaj narobe
Kje si pa disk kupil??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1387 (969) | puchweiller |
» | DiskOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (824) | sid911 |
» | Trdi disk - rešitev podatkov po odpovediOddelek: Strojna oprema | 1844 (1525) | tebodi |
» | Zakaj se mi računalnik resetira?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3524 (3141) | c3R4R |
» | Peka audio CDja in razmeroma počasno delovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 892 (831) | Han |