Forum » Mobilne tehnologije » GSM help!!!
GSM help!!!
francka45 ::
Ojla folkič-a se tuki kdo kj spozna tud na mobiče? no tist k se, mi bo sigurn znov helpat:
kako se na mobiču (od simobila siemens m65) naštima e-mail pa internet, MMS pa te reči zdej skoz piše da ni veljaven račun!!!
tnq za odgovore!
kako se na mobiču (od simobila siemens m65) naštima e-mail pa internet, MMS pa te reči zdej skoz piše da ni veljaven račun!!!
tnq za odgovore!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Ćefur ::
Ja pač kt je reku un pred mano, poklič 080 40 40 40 pa se pogovor. Sam za mms vem da sm mu povedu mojo cifro pa mi je on neki poslal kar sem potem izbrisal in ugasnil mobi (kar je bilo nujno za aktivacijo).
Caw
*UŽIVI*
Caw
*UŽIVI*
AMD Duron 1800@2000, 1024MB RAM DDR, Hitachi 160GB, GF 6600 128MB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lahko prekinem pogodbo s simobilom..?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1686 (1455) | Gladi |
» | Vprašanje glede orto u nuloOddelek: Mobilne tehnologije | 1185 (1003) | shark_nm |
» | Brezplačni pogovori ta vikendOddelek: Mobilne tehnologije | 2811 (2232) | Zeberdee |
» | nujno internet preko telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1823 (1823) | nonenone |
» | kako se vspostavi brezžično internetno povezavo z mobitelom???Oddelek: Mobilne tehnologije | 1827 (1750) | OmegaBlue |