Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne zazna grafične?
Računalnik ne zazna grafične?
Poldy ::
Malo sem se igral in menjaval Nvidia in ATI gonilnike (menjaval grafične). In sedaj v Device managerju sploh ni več Display adapter-ja . Grafično sicer zazna, vendar pod unknown device - tudi če potem obnovim gonilnike, se stvar ne spremeni, ali pa imam črn ekran. Dal sem tudi nove nforce gonilnike, pa ne pomaga.
Ali je možno kaj drugega kot format?
Ali je možno kaj drugega kot format?
Trinitron ::
Tam ko piše unknown device klikni z desnim klikom in daj odstrani napravo iz sistema. Potem ne resetirat računalnika ampak takoj naloži driverje. Po ponovnem zagoni bi moglo delat, če pa ne pa napiš še mal bl podrobno.
Poldy ::
Hja, tudi to sem že naredil, kot si predlagal, vendar v tem primeru dobim črn ekran takoj ko pridem v windowse (pomaga odstranitev gonilnikov v varnem načinu).
Imel sem nvidia gonilnike, ki sem jih odinštaliral, zamenjal grafično in naložil ati-jeve. Grafika mi je sicer delala, vendar je že radeona računalnik zaznal kot other device. Ko sem ponovno zamenjal grafične in gonilnike, mi grafika ni delovala - kot da ne bi bilo gonilnikov.
Imam že nove windowse in vse deluje v redu.
Imel sem nvidia gonilnike, ki sem jih odinštaliral, zamenjal grafično in naložil ati-jeve. Grafika mi je sicer delala, vendar je že radeona računalnik zaznal kot other device. Ko sem ponovno zamenjal grafične in gonilnike, mi grafika ni delovala - kot da ne bi bilo gonilnikov.
Imam že nove windowse in vse deluje v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onemogocanje grafike nvs3100m na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1355 (1132) | hojnikb |
» | Težave z USB 2.0 porti pod Windows XP SP3 (Asrock „mamaplata“)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1298) | Barbarpapa2 |
» | Računalnik ne zazna GRAFIČNE in INETRENETNEGA KABLAOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (787) | ThomasSGS |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3632 (2699) | Bostjan99 |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1963 (1326) | Mirč |