Forum » Šola » Visoka ekonomsko komercialna šola MB > izredna predavanja v LJ - URNIK
Visoka ekonomsko komercialna šola MB > izredna predavanja v LJ - URNIK
para! ::
Zanima me, če kdo mogoče obiskuje visokošolski strokovni študij Visoke ekonomsko komercialne šole v MB. Gre namreč za izredni študij univerze v MB, ki prireja predavanja tudi v LJ.
Zdaj pa me zanima, če ima kdo, ki je na to šolo vpisan, morda urnik za predavanje iz predmeta ekonomija, ki poteka v Ljubljani.
Hvala in LP
Zdaj pa me zanima, če ima kdo, ki je na to šolo vpisan, morda urnik za predavanje iz predmeta ekonomija, ki poteka v Ljubljani.
Hvala in LP
Death before dishonor!
largie ::
em... a veš da se je že davnega leta 1989 preimenovala v Ekonomsko-poslovno fakulteto?
drugače pa domača stran je tukaj (če preusmeritev ne dela - klik), do konca meseca pa obljubljajo čisto nov portal. neuradna stran s forumom kjer se da pridobiti veliko informacij je pa tukaj. urniki predavanj za izredne študente oz. izven maribora so pa ponavadi v obvestilih epf, žal oktobrske številke še ni zunaj (nič novega ).
drugače pa domača stran je tukaj (če preusmeritev ne dela - klik), do konca meseca pa obljubljajo čisto nov portal. neuradna stran s forumom kjer se da pridobiti veliko informacij je pa tukaj. urniki predavanj za izredne študente oz. izven maribora so pa ponavadi v obvestilih epf, žal oktobrske številke še ni zunaj (nič novega ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 362874 (25066) | nejc_nejc |
» | Fov KranjOddelek: Šola | 3167 (2942) | Sportmania |
» | FERI vs FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18093 (14580) | Hardstyle |
» | študijOddelek: Šola | 1493 (985) | Microsoft |
» | FERIOddelek: Šola | 1990 (1636) | pin29 |