Forum » Operacijski sistemi » Kateri linux?
Kateri linux?
timj010 ::
Mene zanima kateri linux mi priporočate pa vesel bi bil če bi bil live cd (ni pa nujno) .Pa napišite tudi prednosti pomanjkljivosti za vsaki linux. Pa vem da vas bo večina rekla ST linux samo prosim obravnevajte linuxe objektivno.
AMD 3500+; OCZ platinium rev. 2;
OCZ powerstream 520w; DFI lanparty sli-d;
6600GT
6600GT
cryptozaver ::
christooss ::
Unbuntu:
pros
1.prva čisto zastonjska linux distribucija ni nti treba plačat niti za CD
2.Temelji na DEBIAN linux distribuciji
cons.
1.Nimam pojma kaj naj bi reku proti ker še čakam da mi pošljejo CD ker nimam ADSL-a
pros
1.prva čisto zastonjska linux distribucija ni nti treba plačat niti za CD
2.Temelji na DEBIAN linux distribuciji
cons.
1.Nimam pojma kaj naj bi reku proti ker še čakam da mi pošljejo CD ker nimam ADSL-a
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
timj010 ::
Jaz si grem zdaj downloadat unbunto pa cHRü$tooß če si kje iz mb ali pa se ti ta prid v mb ti lahko linuxe zapečem na cd al pa ti cd pošlem po pošti če bo hitreje kot če bi ti čakal da ti pošljejo cd.
AMD 3500+; OCZ platinium rev. 2;
6600GT
6600GT
christooss ::
Hja jest sem čist iz druzga konca slovenije Tržič če veš kje je to.
Drgač pa bom kr počakov da mi pošljejo glede na to da sm na win SP2 čakov kšne dva tedna bom že zdržov al pe ne bom videl
ČAKANJE je fotr modrosti
Drgač pa bom kr počakov da mi pošljejo glede na to da sm na win SP2 čakov kšne dva tedna bom že zdržov al pe ne bom videl
ČAKANJE je fotr modrosti
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
PARTyZAN ::
Bug v bootloaderju? So bli neki problemi z bootanjem cdja na nekaterih računalnikih, ampak si zadevo še vedno lahko zbootal z cd2 in potem vstavil cd1. Za buga v bootloaderju (lilo je default) pa še nisem slišal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows xp in Pingo LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1499 (1257) | Highlag |
» | linux za telebaneOddelek: Operacijski sistemi | 2982 (2439) | nurmaln |
» | Kateri linuxi so najboljši za uporaboOddelek: Operacijski sistemi | 2253 (1746) | mte |
» | Noob wants to install Linux :)Oddelek: Operacijski sistemi | 1883 (1495) | CCfly |
» | Kateri LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1210 (938) | c0dehunter |