Forum » Operacijski sistemi » aspell win32 slovenske datoteke
aspell win32 slovenske datoteke
CaqKa ::
Kje jih najdem?
Na uradni strani jih ni.
našel sem edino neke rpme.. a si lahko z njimi za win32 verzijo tudi kaj pomagam?
Na uradni strani jih ni.
našel sem edino neke rpme.. a si lahko z njimi za win32 verzijo tudi kaj pomagam?
KoKi ::
tukaj imas zadnjo slo source verzijo tukaj pa opis kak se instalira (npr. z cigwin). upam da kaj pomaga.
LP
LP
# hackable
CaqKa ::
škoda da mi open source comuniti ne more prišparat kompajlanja...
v bistvu sem mislo da bo tole ena textovna datoteka.. tako da mi sploh ni jasno zakaj bi naj kompajlal...
v bistvu sem mislo da bo tole ena textovna datoteka.. tako da mi sploh ni jasno zakaj bi naj kompajlal...
Gandalfar ::
Jah .. najdi nekoga z winsi, ki ti bo to zrihtal. Oz. poglej si makefile, itak zadeva s pomocjo aspella naredi optimizirane datoteke.
moj_nick ::
Latex lahko drugače prekrasno pišeš v Linuxu ;) vim-latex, kile, itd. Seveda z aspell-om.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobit vse slovenske besede v kakšni lepi zip, rar datoteki?Oddelek: Loža | 1353 (1164) | Roadkill |
» | Težave z Opero 9.64Oddelek: Omrežja in internet | 1565 (1205) | karafeka |
» | Opera, spletni brskalnik, ki je več kot toOddelek: Novice / Brskalniki | 6844 (6844) | Kaboom |
» | Gentoo & Slo, slovarjiOddelek: Operacijski sistemi | 1626 (1454) | zee |
» | v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 25834 (25041) | Matev |