» »

SP2 in internet

SP2 in internet

pezo ::

Včeraj sem sestavil nov comp: Athlon64 3000+, Soltek MB, 512MB Kingmax, Maxtor160GB SATA.:D
Po instalaciji XPjev, še vse v redu, potem instaliram še Nortone in grem na net po SP2. Vse naložim in comp se full upočasni.:| Najbolj me moti pri zagonu, ko se vse ostalo postavi in lahko že brskaš po fajlih le na internet ne moreš približno 2 min, potem se pa kot z neba vržene pokažejo norton AS in FW ikone in lahko greš na internet.
:)) Vržem Nortone dol in poskusim. Isto , še vedno se winsi hitro postavijo na internet pa ne morem še 2 min, dokler se ne odpre security center. Vmes gledam procese in poslušam disk pa nič ni videt da bi se kaj dogajalo tiste 2 minuti.
>:D Postane mi vroče in formatiram vse skupaj, XP na novo ,nič Nortonov in po instalaciji prvih popravkov za xp je treba čakat na internet. Opravim do konca in glej, isto kot prej. Na internet je treba čakat. Jezi me predvsem zato, ker imam v službi Celerona 2,2 in ko prižgem comp se hitro nastavi in lahko takoj dostopam do neta.:8) XPji imajo SP1.Hvala za kakšen nasvet.:)

Fuzz ::

če maš adsl naredi tole:
Pojdi v Control Panel / Network and Internet Connections / Network Connections

Z desno klikni na mrežno kartico in izberi Properties.
Izberi Internet protocol (TCP/IP) in klikni Properties.

Vpiši naslednje IP-je:
IP address: 192.168.1.1
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.1.1

Sedaj se lahko na net priklopiš takoj, brez čakanja.

pezo ::

Hvala, takoj kjo pridem domov poskusim !:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjem

Oddelek: Strojna oprema
423702 (1621) AC_DC
»

Linksys WRT54GL ne dela???

Oddelek: Omrežja in internet
4011585 (9096) Kyou
»

Kako konfigurirati ICS? Need HELP!

71459 (1385) Gwanaroth
»

Kako priklopit 2 računalnika na isti adsl račun?

212443 (2092) gumby
»

Adsl povezava

Oddelek: Programska oprema
171679 (1325) zvitorepec

Več podobnih tem