» »

Siol in statistika uporabe Web strani...

Siol in statistika uporabe Web strani...

kixs ::

Zanima me naslednje, ce seveda kdo ve :)

Rad bi na spletni strani, ki gostuje na Siolu, imel sledenje najveckrat obiskanih strani - statistiko kdo in kaj gleda... je to mozno ali pa ima celo Siol to ze v kaksni ponudbi?

Po drugi strani bi bil zadovoljen z enostavnim stevcem na straneh, ampak samo, ce prva varijanta ni mozna oz. je predraga. Trenutno imamo osnovni paket.

Kaj predlagate?

LP

PaJo ::

Predlagam, da se obrnes na siolu-ovo tehnicno pomoc, po mojem majo tam najvec informacij.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

pivmik ::

Če plačuješ za hosting potem ti morajo oni omogočiti dostop do statistike tvoje strani, če ne jih pošlješ nekam in greš na drug hosting (Unimatrix-One.org).

Če pa si na brezplačnem prostoru pa lahko uporabiš zastonjsko statistiko:
www.eStats4All.com
Izriše lepe grafe, pove iz kje so prišli obiskovalci, katere strani so gledali, kakšen browser,... vse zastonj in brez reklam, deluje pa zanesljivo.
LP, Gregor GRE^

Spajky ::

Jest sem si zase osnovno statistiko naredil sam in sicer tako, da sem si na glavno stran (in za na 4 podstrani iz menija vsako posebej) motiral free števec (5x TL) s http://freelogs.com/; pol pa napravil posebej/uploadal statistika.htm file samo s kodo za vseh 5 števcev, ki ga občasno pogledam /se vidijo v browserju pol samo vseh 5 števcev!/ in napravim screenshot ter sejvam v eno mapo z_datumom.gif za kasnejše primerjave.

Ker mam pa tudi free virtualno domeno na http://www.shorturl.com/ za prvo stran, imam najosnovno statistiko zanjo tudi tam; meni zadostuje!

Aja, da se sponsored linki ne vidijo pri števcih, sem stvar zeznil tako, da so iste barve kot ozadje (mater sm lukav!) :D , ker robotek vsake toliko preverja, če imam v html-jih linke, ker če bi jih odstranil, kmalu števci ne bi delali več (bi mi odklopli servis!). Te linke vidiš na moji strani in podstaneh nasproti števcev ali zraven (ki so barve čimbolj podobne podlagi strani, da se skor ne opazijo) tako, da na strani selektiraš vse (Ctrl+A). Folk jih na podstraneh praktično ne opazi pol ... :8)

Evo blo mal idej za zaj**at stvar in met zastonj ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

pivmik ::

Spajky
ti si pa totalno zakomliciral stvar.
Vse to kar ti opisuješ imaš zastonj brez reklam, obveznih linkov itd itd na
www.eStats4All.com
zastonj stastika
LP, Gregor GRE^

Spajky ::

Hvala za info, bom za eno drugo stran to uporabu zdej za probo!
Mogoče sem res zakompliciral pred dobrim letom dni, ma menj se je tedaj še kar enostavno zdelo ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se vam zdi ta stran

Oddelek: Izdelava spletišč
292621 (1575) strictom
»

Števec obiskov

Oddelek: Izdelava spletišč
61436 (1351) Taras_Bulba
»