Forum » Izdelava spletišč » vreme na page
vreme na page
Defero ::
Zdravo
Mene pa zanima kak bi lahko na stran dal vreme oz. saj veste ko so one sličice za danes ju3 in pojutrišnem. Zdej me pa zanima kje bi dobil da bi se to vedno znova updeatalo in kak to potem na page dat?
Mene pa zanima kak bi lahko na stran dal vreme oz. saj veste ko so one sličice za danes ju3 in pojutrišnem. Zdej me pa zanima kje bi dobil da bi se to vedno znova updeatalo in kak to potem na page dat?
LapD ::
Taras_Bulba ::
hey!
tudi jaz imam tak problemček. Rad bi imel na strani ikone za vreme kot na siol.net, na arso pa nisem našel nobenega pametnega vira podatkov od koder pi zadevo črpal. Je še kakšna možnost za dobiti te podatke? Kakšna skripta?
tudi jaz imam tak problemček. Rad bi imel na strani ikone za vreme kot na siol.net, na arso pa nisem našel nobenega pametnega vira podatkov od koder pi zadevo črpal. Je še kakšna možnost za dobiti te podatke? Kakšna skripta?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Taras_Bulba ()
gregy ::
jaz sem dal na naše strani banner od wunderground.com ... mas poljubne bannerje .. gife .. checkiri www.balonarstvo.com banner na vrhu
Sklemen ::
Kje pa je kakšen vir RSS za vreme s podatki o temperaturi jutraj in čez dan za vreme in za tri dni?
SKlemen
SKlemen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC-jeva družina Desire po novem s tremi člani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 15994 (14346) | PrimozR |
» | PHP problem z branjem iz datoteke.Oddelek: Programiranje | 1387 (1306) | [MYTiX] |
» | DDoS na vreme! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7183 (7183) | darkolord |
» | Php nuke mi najedaOddelek: Izdelava spletišč | 1181 (965) | Lucko |
» | Vreme!!! grrrr!!! kje dobiti najzaneslivejšo napovedOddelek: Loža | 4192 (3867) | link_up |