Forum » Pomoč in nasveti » ISDN in modem.....!?
ISDN in modem.....!?
Tejc ::
Zanima me ali je nabava ASUS-com ISDN pasivni, PCI dobra in kaksno je vase mnenje. Hvala
LP Matej
Ps. cena 14.150 sit..
LP Matej
Ps. cena 14.150 sit..
- spremenil: Tejc ()
Han ::
Da, Asusova ISDN kartica je dober nakup. Pri JAE jo dobiš za polovico tvoje cene.
Priporočljivo je uporabiti najnovejše gonilnike, ki jih dobiš tukaj; morda kartica ni najbolj primerna za dvokanalno povezavo, saj BOD (bandwidth on demand) ne deluje najbolje oz. ti v primeru dohodnega klica enega kanala ne izklopi. Morda se motim, ker sem zadevo bolj na hitro stestiral...
Priporočljivo je uporabiti najnovejše gonilnike, ki jih dobiš tukaj; morda kartica ni najbolj primerna za dvokanalno povezavo, saj BOD (bandwidth on demand) ne deluje najbolje oz. ti v primeru dohodnega klica enega kanala ne izklopi. Morda se motim, ker sem zadevo bolj na hitro stestiral...
Kot sem opazil je cena pri Jae enaka , saj ta model ki ima moznost analognega prikljucka.....
To je pa shit ... a pol to ni tko kt pr sedanjem modemu k mam telefon gor in dela tut k je Pc izklopljen?
modem US Robotics interni
modem US Robotics interni
Han ::
Zagotovo ti ne morem odgovoriti, ker s to kartico še nisem imel opravka. Na mojem zunanjem ZyXELu analogni priključek ne dela, če je modem ugasnjen...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejša plata (socket A) + procOddelek: Kaj kupiti | 1593 (1244) | jest10 |
» | Prenosnik iz IntersparaOddelek: Kaj kupiti | 2341 (1959) | mtosev |
» | ISDN kartica (modem) za povezovanje na net in za fax - kaj, kje za koliko?Oddelek: Kaj kupiti | 1199 (1163) | iso2000 |
» | ATI7500 vs. Leadtek GF4 MX440 "shootout"- povejte!Oddelek: Kaj kupiti | 2097 (1363) | _Mortal_ |
» | ISDN NASVETOddelek: Strojna oprema | 724 (593) | Han |