Forum » Programska oprema » problemi z opero
problemi z opero
dolenska ::
LP
Mene pa zanima zakaj mi Opera obremeni procesor od 80 do 100% , rama pa zasede tam okol 50 MB(za ram se ne sekiram).
Moj računalnik je Duron 950, 512MB rama, pa windows xp , ISDN, Opera pa je verzija 7.51.
ponavadi imam tam okol 4 zavihke.
antivirusni je pa panda internet security, ki ima tudi firewall.
Men je drugače Opera zelo dober brskalnik vendar me zelo moti ker potlej ne dela nič tekoče.
za vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem
Mene pa zanima zakaj mi Opera obremeni procesor od 80 do 100% , rama pa zasede tam okol 50 MB(za ram se ne sekiram).
Moj računalnik je Duron 950, 512MB rama, pa windows xp , ISDN, Opera pa je verzija 7.51.
ponavadi imam tam okol 4 zavihke.
antivirusni je pa panda internet security, ki ima tudi firewall.
Men je drugače Opera zelo dober brskalnik vendar me zelo moti ker potlej ne dela nič tekoče.
za vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 Low on Memory - 16GBOddelek: Operacijski sistemi | 732 (513) | Qushaak |
» | Izid Firefox 4 se seli v leto 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21444 (20020) | Jst |
» | Firefox bo zaznaval nagibOddelek: Novice / Brskalniki | 4461 (2947) | blackbfm |
» | Firefoxov problem s pomnilnikom je lastnost brskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10646 (7906) | MrStein |
» | Navijanje GeForce FX 5900XT (NV35XT)Oddelek: Navijanje | 1408 (1054) | Sami |