Forum » Kaj kupiti » Thermalright XP90 ali XP120?
Thermalright XP90 ali XP120?
ricola78 ::
Mislim da prow exrta razlike ni. xp-120 je za 120mm ventilator xp90 pa za 90 ali 92mm. Baje se xp-120 zelo dobro odreže medtem ko je neslišen. Poglej mal na proizvajalčevo stran, kjer boš ziher najdu kakšen link do testa, al pa vtipkaš v google . xp-120 je extremno velik , po moje en največjih sploh, tko da moraš pazit, dati gre na plato in v ohišje. Presenetljivo je precej lažji kot sp97 in sp94, ki sta v celoti iz bakra. Mislim da nista pretirano vredu za extreme overcklock, sta pa idealna za neslišen pc.
Pri xp120 moraš računat, da boš moral kupit 120mm vent, ki je precej dražji od 92mm.
Pri xp120 moraš računat, da boš moral kupit 120mm vent, ki je precej dražji od 92mm.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
Tic ::
Teste sem gledal in bistvene razlike nisem opazil. Poslal sem še email Jou iz overclocking.com pa bomo vidli kaj bo odgovoril.
Zakaj misliš da nista za oc? Temparature so strašansko niske :) Tja ene 250x10 bo pa že moral zdržat. :)
Zakaj misliš da nista za oc? Temparature so strašansko niske :) Tja ene 250x10 bo pa že moral zdržat. :)
persona civitas ;>
Ja sm prebral en review in mislim da je bil xp120 pri max obratih malenkost toplejši kot sp94.Je pa bil definitivni najboljši pri nizkih obratih. Se opravičujem ker sm se prej mal zmotu ampak sm te reviewe bral že en čas nazaj. Itak te najbrž zanima dober oc z tihim delovanjem, kar bi ti omogočila po moje oba konkurenta:).
Po moje sta xp-ja boljša izbira, pa tudi po testih se bolje izkažeta. xp 90 ima 4 vroče pipe, medtem ko jih ima xp 120 5. Če bi rad imel mir za en čas, vzemi xp120, ki po moje nima brezveze take cene. Ko bom šaltal na 64bit, si bom najbrž tudi jst tega omislil, zaenkrat pa ostajam na sp97 . SLK948 je tudi težek ko svina(635g). Ti vzemi lepo xp-120 in bodi vesel kot radio .
Tic ::
Hja, za 120tko morem se 8 dni cakat, da dobi CoolPC en "dodatek" da lahko zmontiram na S754. Bomo videli, mogoce pa mi tiste 3 jurčke pošteno prav pride nekje drugje ;))
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje 64-keOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1594 (1079) | WhiteWolf |
» | Haldilnik za Athlon 64 3500+Oddelek: Kaj kupiti | 884 (824) | fakinx |
» | Kateri cooler kompatibilen z MSI K8N NEO2 PLATINUM FIS2R priporocate?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1463 (1145) | PrimozR |
» | HladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1536 (1086) | QuickShot |
» | Hladilniki za AMD Athlona 64 3200+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1140 (986) | Tic |